Read the Official Description

Grenfell Campus, Memorial University ligger i østlige Canada i byen Corner Brook på Newfoundlands vestkyst.

Grenfells unikke beliggenhed giver internationale studerende et levende, venligt og sikkert læringsmiljø. På Grenfell er vores klassestørrelser små, så det er nemt at lære dine professorer og klassekammerater at kende - du vil føle dig hjemme på ingen tid. Memorial University kan også prale af de laveste internationale uddannelsessatser i landet, samtidig med at du tilbyder en uddannelse, der respekteres over hele verden.

Internationale studerende spiller en vigtig rolle i studielivet på Grenfell . Du bliver en del af campus samfund og føjer til samfundets kulturelle mangfoldighed.

Hvorfor Grenfell? Fordi vi er fantastiske, det er derfor.

Vi er overkommelige, har en fantastisk beliggenhed, tilbyder små klasser i et sikkert miljø, tilbyder garanteret studentbolig til førsteårsstuderende og har førsteklasses faciliteter.

overkommelighed

Som campus på Memorial University vil du nyde den laveste undervisningsrate i engelsktalende Canada. Provincial Government har høj prioritet til uddannelse, der yder omfattende finansiering til Memorial University. Dette engagement giver os mulighed for at levere en overkommelig, men højkvalitativ efteruddannelse.

Små klasser, sikkert miljø

Sikker på mange universiteter har små klasser, men i Grenfell kender du dine profs på fornavn. Og Corner Brook er også lille, så du vil føle dig sikker i en af ​​de sikreste byer i Nordamerika. Vi tilbyder kvalitet bacheloruddannelser i kunst, erhvervslivet, uddannelse, kunst, sygepleje, ressourceforvaltning og videnskab. Masters grader tilbydes i miljøpolitik og boreal økosystemer og landbrugs videnskaber. Vores lille campus miljø vil hjælpe dig med at trives i dine pædagogiske bestræbelser. Mange af vores studerende får også forskning med deres professorer - en mulighed, der giver dig en unik praktisk erfaring.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Grenfell ligger i en af ​​de smukkeste omgivelser i landet: ren luft, brølende hav, majestætiske bjerge. Newfoundlands vestkyst er et hub af eventyr om sommeren, vinteren, foråret og efteråret. Vandrestier krydser tværs over området. Der er pladser til ski, snowboard, klatring og zipline. Marmor Mountain Resort er 1.700 fods top-notch skiløb og snowboarding og Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club har 42 km groomede stier - begge minutter fra campus. Og en kort køretur væk er Gros Morne National Park, en verdensarvssted med havneveje, rige skove og gletsjerskårne fjorde. Få din udendørs rille på.

Vi er også et blomstrende teatersamfund med flere produktioner hvert år. Vores kunstgallerier er hjemsted for udstillinger fra hele verden. Tag en tur i centrum for shopping, natteliv og spisestue eller besøge vores andre shoppingområder, herunder detailbutikken Big Box. Vi er en lille by med alt hvad du behøver.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Memorial University, Grenfell Campus

Det engelske program på Grenfell Campus, Memorial University giver dig mulighed for at arbejde mod en bachelor i kunst med en stor engelsk og en minor i et andet fagområd ... [+]

Det engelske program på Grenfell Campus, Memorial University giver dig mulighed for at arbejde mod en bachelor i kunst med en stor engelsk og en minor i et andet fagområde.

Vi tilbyder uddannelse i engelsk litteratur og kreativ skrivning inden for rammerne af et liberal arts program.

Grenfells engelskprogram indeholder nøglekurser, der giver dig en god forståelse af de væsentlige aspekter af engelsk litteratur. Kurserne fokuserer også på specifikke områder af engelske studier, herunder:

Canadisk litteratur Dramatisk litteratur Moderne litteratur Kreativ skrivning Hvorfor studere engelsk på Grenfell?

Hvis du elsker at læse og skrive, vil det engelske program på Grenfell udvide din kreativitet, fantasi og kritiske tænkning. Der er et særligt fokus på kreativ skrivning, og vores instruktører udsætter dig for forskellige verdensudsigter gennem litteraturen, så du kan analysere kultur, verdensarrangementer og dine egne daglige møder på en ny måde.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Grenfell tilbyder et fireårigt kandidatuddannelsesprogram med en majoritet i miljøstudier. Programmet er ideelt for studerende der elsker udendørs og søger at designe mil ... [+]

Grenfell tilbyder et fireårigt kandidatuddannelsesprogram med en majoritet i miljøstudier.

Programmet er ideelt for studerende der elsker udendørs og søger at designe miljøløsninger til fremtiden. Studerende i miljøstudiet på Grenfell studerer miljøspørgsmål og løsninger på en række områder, herunder:

geografi økonomi Statskundskab Ressourcestyring Miljølovgivning Religiøse studier Udendørsaktiviteter Hvorfor studere miljøstudier?

Vores planet har brug for champions. Det har brug for lidenskabelige, informerede fortalere. Det har brug for ledere, som kan afbalancere industriernes behov med de tilstræbte bevaringsforbrydere og offentligheden. Vores program vil udstyre dig til at være en steward på planeten ved hjælp af en stærk tværfaglig grundforbindelse i miljøetik, økologisk økonomi og naturvidenskab. Du vil se på problemer gennem både lokale og globale linser. Du vil undersøge emnerne af miljøøkonomi, herunder de komplekse forhold mellem knaphed og efterspørgsel, og overflod og affald.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Du kan have større psykologi gennem en Bachelor of Arts-grad eller en Bachelor of Science-grad på Grenfell Campus. Du kan også gennemføre en æresbevisning i psykologi gen ... [+]

Du kan have større psykologi gennem en Bachelor of Arts-grad eller en Bachelor of Science-grad på Grenfell Campus.

Du kan også gennemføre en æresbevisning i psykologi gennem en hvilken som helst grad.

Hvorfor studere psykologi i Grenfell?

Psykologi søger at forstå, hvordan vi tænker, handler og føler. Ved at udforske mentale funktioner og handlinger kan vi forstå individuel og gruppeadfærd. Grenfells psykologi program tilbyder eleverne en bred vifte af emner og vil give dig færdigheder og viden, der vil have relevans i hele dit liv, herunder:

Kritisk tænkning Problemløsning evner Analytiske evner Skrive evner Præsentationsteknik

I slutningen af ​​dine studier har du mulighed for at præsentere din forskning til jeres jævnaldrende, familie og samfund på Psykologistudentforskningskonferencen. Det er en fejring af vores seniorstuderendes arbejde og en imponerende fremvisning af deres færdigheder inden for forskningsområdet, der yderligere demonstrerer psykologiske dynamiske og omfattende karakteristika.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BBA

Memorial University, Grenfell Campus

Fysikprogrammet på Grenfell Campus vil tilfredsstille din nysgerrighed om, hvordan universet virker. Dette fireårige kandidatuddannelsesprogram udforsker alt fra den mind ... [+]

Fysikprogrammet på Grenfell Campus vil tilfredsstille din nysgerrighed om, hvordan universet virker. Dette fireårige kandidatuddannelsesprogram udforsker alt fra den mindste kerne til de fjerneste galakser. Studerende lærer fundamentet, der giver dem et stærkt fundament at bygge på. Du kan vælge din studieværdi ved at vælge kurser i subatom og partikelfysik, astronomi og kosmologi.

Hvorfor studere fysik på Grenfell?

Folk, der studerer fysik, ønsker at lære, hvordan universet virker. Deres nysgerrighed tager dem fra den meget lille rige - et atoms kernes struktur - til det store - universets struktur - og overalt imellem! Du kan lære om astrofysik og kosmologi gennem en af ​​Atlanterhavs Canadas største astronomiske teleskoper lige her på Grenfell Campus Observatory. Eller du kan udforske fundamentet af elektricitet og magnetisme, kvantemekanik, geofysik og partikelfysik. Du kan forme dit program, så du koncentrerer dig om, hvad mest intrigerer dig. Din fysik grad kan afsluttes om fire år.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Business administration programmet på Grenfell Campus, Memorial University fokuserer på videnskab og kunst at styre folk til at producere varer og tjenesteydelser. ... [+]

Business administration programmet på Grenfell Campus, Memorial University fokuserer på videnskab og kunst at styre folk til at producere varer og tjenesteydelser.

At studere forretningsadministration kombinerer en række emner, herunder:

Regnskab og finansiering Forretningsetik og socialt ansvar Forretningsret Kommunikation Iværksætteri og innovation Human Resource Management markedsføring Operations management Strategi og forandringsledelse

Grenfells forretningsprogram forbereder dig på dette konkurrencefelt og lærer dig kunsten at arbejde med mennesker, ressourcer og ideer.

Hvorfor studere forretningsadministration i Grenfell?

Grenfells forretningsadministration program hjælper dig med at udvikle praktiske færdigheder, såsom:... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BSc

Memorial University, Grenfell Campus

Miljøvidenskabsprogrammet på Grenfell Campus, Memorial University, fokuserer på naturvidenskaberne og hvordan de øger bevidstheden og forståelsen af ​​miljøet. ... [+]

Miljøvidenskabsprogrammet på Grenfell Campus, Memorial University, fokuserer på naturvidenskaberne og hvordan de øger bevidstheden og forståelsen af ​​miljøet.

Program kurser udforske et videnskabsbaseret fokus, der gør det muligt at forstå reaktioner, mekanismer, mangfoldighed og indvirkning på miljøet. Det fireårige miljøvidenskabsprogram giver dybdegående viden i to strømme - kemi og biologi.

Hvorfor studere miljøvidenskab på Grenfell?

Den naturlige verden med dens kompleksitet og skønhed byder på mange muligheder for at lære. Vores miljø giver os energi, næring, beskæftigelse og rekreation - og for at bruge det ordentligt skal vi forstå det.

... [-]
Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Du kan være stor i psykologi gennem en bachelor of arts grad eller en bachelor of science grad på Grenfell Campus. Du kan også gennemføre en æresbevisning i psykologi gen ... [+]

Du kan have større psykologi gennem en Bachelor of Arts-grad eller en Bachelor of Science-grad på Grenfell Campus.

Du kan også gennemføre en æresbevisning i psykologi gennem en hvilken som helst grad.

Hvorfor studere psykologi i Grenfell?

Psykologi søger at forstå, hvordan vi tænker, handler og føler. Ved at udforske mentale funktioner og handlinger kan vi forstå individuel og gruppeadfærd. Grenfells psykologi program giver eleverne en bred vifte af emner og giver dig færdigheder og viden, der vil have relevans i hele dit liv, herunder:

Kritisk tænkning Problemløsning evner Analytiske evner Skrive evner Præsentationsteknik

I slutningen af ​​dine studier har du mulighed for at præsentere din forskning til jeres jævnaldrende, familie og samfund på Psykologistudentforskningskonferencen. Det er en fejring af vores seniorstuderendes arbejde og en imponerende fremvisning af deres færdigheder inden for forskningsområdet, der yderligere demonstrerer psykologiske dynamiske og omfattende karakteristika.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Math er rundt omkring os, fra at lande den perfekte snowboard hoppe til at designe den næstbedst sælgende app. Det handler om at opdage dette sted, vi lever i gennem algo ... [+]

Math er rundt omkring os, fra at lande den perfekte snowboard hoppe til at designe den næstbedst sælgende app. Det handler om at opdage dette sted, vi lever i gennem algoritmer, beregninger og logisk ræsonnement. Beregningsmatematikprogrammet på Grenfell Campus, Memorial University er en fireårig bachelor i science degree. Studerende styrker deres logiske resonansfærdigheder og opnår teknisk viden på forskellige områder, herunder:

økonomi engineering Fysik biologi kemi psykologi forretning Computer videnskab Hvorfor studere beregningsmatematik i Grenfell?

Computational matematik handler om at løse virkelige problemer i verden med tal. Det handler om at lære at tænke kritisk og udvikle analytiske færdigheder, som vil forberede dig på utallige muligheder. Beregningsmatematik er fremtidens sprog. Du får de færdigheder, du har brug for til at navigere i numrene og forberede udviklingen i mange brancher.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

Bachelor

Memorial University, Grenfell Campus

Billedkunstnere er drevet af deres passion for at udtrykke sig gennem deres arbejde og motiverer deres omgivelser. Det er måden du opfatter og fortolker verden på. Billed ... [+]

Billedkunstnere er drevet af deres passion for at udtrykke sig gennem deres arbejde og motiverer deres omgivelser. Det er måden du opfatter og fortolker verden på.

Billedkunstprogrammet på Grenfell Campus er et fordybende studie-baseret, fireårigt uddannelsesprogram i samtidskunst. Udforsk din kreativitet gennem forskellige områder af billedkunst, som f.eks

Tegning Maleri Skulptur

Vores instruktører støtter eleverne i deres rejse for at finde de materialer, processer og praksis, der passer bedst til deres kunstneriske visioner. Vi hjælper dig med at forbedre din tekniske færdighed, samtidig med at du udvikler din kreative hensigt.

Grenfell har omfattende faciliteter, dedikeret til vores billedkunst program med en forpligtelse til sikker studio praksis. I vores afdeling får du adgang til:... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Vores fireårige bachelor i kunsteksamen i teater er den eneste af sin art i Atlanterhavet Canada. Du kan studere skuespil eller teknisk teaterproduktion. ... [+]

Vores fireårige bachelor i kunsteksamen i teater er den eneste af sin art i Atlanterhavet Canada. Du kan studere skuespil eller teknisk teaterproduktion.

Acting stream - Udvikle grundlæggende funktionsfærdigheder, herunder stemme, bevægelse og tale. Du lærer at anvende disse færdigheder til scene undersøgelse, teknik og live performance.

Teknisk teaterstrøm - Master de vigtigste færdigheder i teaterproduktion, herunder belysning, lyd, garderobe, rekvisitter, tømrerarbejde, udformning, naturskønne malerier og scenestyring.

Hvorfor studere teater på Grenfell?

Grenfells teaterprogram kombinerer praktisk og akademisk træning. Udover at arbejde med teaterfolk, får du en bred liberal arts uddannelse med en stærk koncentration i dramatisk litteratur. Så om du forfølger dine teatralske drømme eller beslutter at bruge din grad som platform for en anden karriere, vil du være godt forberedt.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Memorial University, Grenfell Campus

Det fireårige uddannelsesprogram trækker på eksisterende kurser delt mellem forskellige programmer på Grenfell Campus og introducerer også nye kurser. ... [+]

Det bæredygtige ressourceforvaltningsprogram på Grenfell Campus, Memorial University er ikke en bachelor i arts grad, og det er heller ikke en videnskabelig grad.

Det er snarere en bachelor i ressourceforvaltning (BRM), der bringer videnskabelige bekymringer om naturressourcer med politikudvikling og ledelse. Det fireårige uddannelsesprogram trækker på eksisterende kurser delt mellem forskellige programmer på Grenfell Campus og introducerer også nye kurser.

Hvorfor studere bæredygtig ressourceforvaltning i Grenfell?

Hvad er bæredygtig ressourceforvaltning? Menneskelige krav til vores værdifulde ressourcer er stigende. Behovet for at beskytte disse ressourcer er større end nogensinde. Vores samfund, økonomi og planeten har brug for uddannede fagfolk, der kan finde den balance.... [-]

Canada Corner Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Corner Brook
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk