Read the Official Description

Historie

University of Prince Edward Island har en lang tradition for akademisk ekspertise, der går tilbage til begyndelsen af ​​det 19. århundrede med rødder i sine grundlæggende institutioner, Prince of Wales College (PWC) og St. Dunstan's University (SDU). UPEI opfatter denne arv og repræsenterer stolt historiske symboler for SDU og PWC i æresstillinger inden for skjoldet, der forankrer universitetets officielle våbenskjold og flag .

Forpligtelsen til uddannelse som en primær faktor i PEIs udvikling kan spores til debatter af koloniens tidligste lovgivningsråd. En bestemt mester var løjtnant-guvernør Edmund Fanning (1786-1805). Fanning aktivt fremmet synspunktet om, at uddannelse var centralt for koloniens fremskridt, og at det skulle ses som en prioritet sammen med forbedring af landbrug, fiskeri, handel og befolkningstilvækst. I 1804 donerede han personligt det land, hvor PWC skulle stå "med det formål at lægge grunden til et kollegium derpå." Kent College, som senere blev Prince of Wales College, åbnede i 1820. En tilknyttet forgænger institution, Central Academy , modtog et kongeligt charter i 1834. I 1860 blev kollegierne omdøbt til prinsen af ​​Wales til ære for besøget af den fremtidige kong Edward VII.

Forgængeren for St. Dunstan's University, St. Andrew's College, blev grundlagt i 1831 under ledelse af biskop Angus MacEachern. St. Dunstan College blev oprettet i 1855 af biskop Bernard MacDonald på en stor landbrugs ejendom, som i dag er omgivet af den voksende by Charlottetown. Denne ejendom, herunder den historiske hovedbygning bygget i 1854, tjener som UPEI campus. Campus er kendt for sin respektfuldt vedligeholdte historiske arkitektur, komplementære moderne strukturer, og for dets røde mursten, velplejede udseende.

I 1969 modtog University of Prince Edward Island sine første studerende efter sammenlægningen af ​​Prince of Wales College og St. Dunstan's University.

Universitets campus er en afspejling af karakteren af ​​UPEI på mange niveauer - en komplementær blanding af gammelt og nyt, af tradition og innovation. Originale SDU-bygninger er blevet smagfuldt renoveret for at bevare designets integritet, samtidig med at de opfylder moderne standarder, og mange bygninger er integreret i campusen, herunder Central Utility Building (1973), Blanchard Hall (1973), Robertson Library (1975), Atlantic Veterinary College (1986), Chi-Wan Young Sports Center (1990), Wanda Wyatt Dining Hall (1990), KC Irving Chemistry Center (1997), WA Murphy Student Center (2002), Bill og Denise Andrew Hall (2006), Handelshøjskolen og Center for Erhverv og Entreprenørskab (2008), Sundhedsvidenskabsbygningen (2012) og Skolen for Bæredygtig Designteknik (2016).

Vores vision

University of Prince Edward Island vil være førende inden for at levere fremragende oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der tilskynder vores elever til at udvikle deres fulde potentiale i både klasseværelset og samfundet. Drevet af opdagelse vil UPEI være en destination for dem, der er ivrige efter at fremme vores verden ved at skabe ny viden. Sammen vil vi fremme udviklingen af ​​morgendagens ledere, der vil komme ud af deres studier, klar til at udmærke sig og bidrage til forbedringen af ​​vores globale og lokale samfund.

Mission og mål

University of Prince Edward Island , der er baseret på traditionen for liberal uddannelse, eksisterer for at opmuntre og hjælpe folk med at erhverve de færdigheder, viden og forståelse, der er nødvendige for kritisk og kreativ tænkning, og således forberede dem til at bidrage til deres egen forbedring og samfundet gennem udvikling af deres fulde potentiale. For at nå disse mål er universitetet et samfund af lærde, hvis primære opgaver er at undervise og lære, engagere sig i stipendium og forskning og tilbyde service til gavn for vores ø og ud.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Prince Edward Island

Programmet Anvendt Kommunikation, Ledelse og Kultur forbinder eksplicit kommunikationsfærdigheder og lederskabsuddannelse af en liberal kunstuddannelse til succesfuld bes ... [+]

Oversigt

Programmet Anvendt Kommunikation, Ledelse og Kultur forbinder eksplicit kommunikationsfærdigheder og lederskabsuddannelse af en liberal kunstuddannelse til succesfuld beskæftigelse efter graduation. Dette program er defineret af dets fokus på overførbarheden af ​​de skriftlige, mundtlige og visuelle kommunikationsfærdigheder, den kritiske tænkning og den kulturelle bevidsthed, der er opnået under en liberal kunstuddannelse til verden uden for akademiet. Tekniske færdigheder, arbejde-integreret læring (praktikophold, kooperativer, arbejdspladsgenererede projekter) og karriere-relateret vejledning er nøgleelementer i dens design.

Lisa Chilton, direktørACLC programKurser - Major... [-]
Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
University of Prince Edward Island

Vi opfordrer vores studerende til fuldt ud at engagere sig i liberaliseringsprocessen. Vi opfordrer til at arbejde på tværs af en bred vifte af valgfrie kurser inden for ... [+]

Oversigt

Vi opfordrer vores studerende til fuldt ud at engagere sig i liberaliseringsprocessen. Vi opfordrer til at arbejde på tværs af en bred vifte af valgfrie kurser inden for kunst og videnskab, således at psykologi studiet er beriget af en forskelligartet kontekst af akademiske discipliner og måder at opleve, spørge til og skabe mening for vores verden. Vores studerende bygger færdigheder i kritisk og kreativ tænkning, effektiv læsning, skrivning og mundtlig kommunikation, forskning og selvstændig og samarbejdsproblemløsning.

Udover at undervise elever i en bred vifte af psykologi kurser, har medlemmer af vores fakultet spændende forskningsprogrammer, der ofte engagerer både UPEI-studerende og kolleger fra hele Canada og verden. Vores fakultet medlemmer omfatter prisbelønnede lærere og lærde, og folk forpligtet til at tjene på universitetet og det bredere samfund.... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BBA

University of Prince Edward Island

Fakultetet for Handel er forpligtet til at give de studerende en høj kvalitet, integreret erhvervsuddannelse i et personlig læringsmiljø. Den er struktureret til at give ... [+]

Oversigt

Fakultetet for Handel er forpligtet til at give de studerende en høj kvalitet, integreret erhvervsuddannelse i et personlig læringsmiljø. Den er struktureret til at give den brede, tværfaglige erhvervsuddannelse, der kræves for ledere af virksomheder, regeringer og ikke-for-profit organisationer. Fakultetets personlige læringsmiljø giver mulighed for omfattende samspil mellem studerende, fakultet og praktikere.

Fakultetet har en enestående position inden for provinsens uddannelsessystem. Som den eneste universitetsskole af erhvervslivet er den forpligtet til intellektuel ledelse og til ekspertise i at udvikle ny viden og formidle den viden til sine studerende og til offentligheden. For at tiltrække, udvikle og fastholde elever, fakulteter og medarbejdere erkender fakultetet, at det skal opretholde et intellektuelt stimulerende miljø.... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BSc

University of Prince Edward Island

Finansiel matematik er anvendelsen af ​​matematiske modeller til finansiering, normalt for at analysere markeder og prissætning. Finansiel matematik bruger teknikker fra ... [+]

Oversigt

Finansiel matematik er anvendelsen af ​​matematiske modeller til finansiering, normalt for at analysere markeder og prissætning. Finansiel matematik bruger teknikker fra matematik, statistik, business, økonomi og økonomi. Bachelor of Science i finansiel matematik giver et solidt fundament i finansiel matematik, der fører enten til en karriere i den finansielle sektor eller til videreuddannelse i avanceret finansiel matematik. Finansielle matematikere er efterspurgte som fagfolk, som udvikler løsninger til komplekse finansielle problemer, og de har gode karrieremuligheder efter graduering samt gode samarbejdsmuligheder under deres studier.

Den store i finansiel matematik kræver i alt 120 semester timer af kredit som beskrevet nedenfor:... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
University of Prince Edward Island

Aktuariel videnskab er studiet af risiko, normalt risiko forbundet med forsikring, pension og investeringsplaner. Aktuariel videnskab bruger teknikker fra matematik, stat ... [+]

Oversigt

Aktuariel videnskab er studiet af risiko, normalt risiko forbundet med forsikring, pension og investeringsplaner. Aktuariel videnskab bruger teknikker fra matematik, statistik, erhvervslivet, økonomi og økonomi. Bachelor of Science med en major i Actuarial Science forbereder eleverne til at skrive de tidlige eksamener, der kræves for at blive en aktuar. Aktuarer er efterspurgte som fagfolk, der udvikler løsninger til komplekse finansielle spørgsmål. Aktuarier har gode karrieremuligheder efter graduering samt gode samarbejdsmuligheder under deres studier. Læs mere om, hvad aktuarer gør, jobmuligheder og løn på vores afdelingens hjemmeside.

Major i Actuarial Science kræver i alt 120 semester timer af kredit som beskrevet nedenfor:... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
University of Prince Edward Island

Analytics er placeret i sammenhæng mellem statistik, datalogi og matematik alle centreret om at finde, fortolke og præsentere meningsfulde mønstre i data. Vi tilbyder en ... [+]

OversigtSpecialisering i Data Analytics

Analytics er placeret i sammenhæng mellem statistik, datalogi og matematik alle centreret om at finde, fortolke og præsentere meningsfulde mønstre i data. Vi tilbyder en Bachelor of Science i Analytics med specialisering i enten Data Analytics eller Business Analytics, med kooperative uddannelsesmuligheder, der er tilgængelige i begge specialiseringer. Da data i stigende grad gennemsyrer vores liv, er kandidater i Analytics i høj efterspørgsel på tværs af et bredt spektrum af felter, herunder regering, forretning og teknologi.

Major i Analytics med en specialisering i Data Analytics kræver i alt 120 semestertimer af kredit som beskrevet nedenfor:... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
University of Prince Edward Island

Fakultetet for Bæredygtig Design Engineering ved UPEI tilbyder en progressiv og innovativ fireårig Bachelor of Science i Bæredygtig Design Engineering, der anerkender beh ... [+]

Oversigt

Fakultetet for Bæredygtig Design Engineering ved UPEI tilbyder en progressiv og innovativ fireårig Bachelor of Science i Bæredygtig Design Engineering, der anerkender behovet for en bred og afbalanceret ingeniøruddannelse. Programmet følger de nuværende tendenser inden for ingeniøruddannelse og fokuserer på studenters resultater. Små klassestørrelser inden for et aktivitetsbaseret læringsmiljø giver fakultet og personale mulighed for at være student-centreret og give specifik og rettidig input til de enkelte studerende.

Studerende er udsat for en bred base af viden og færdigheder inden for ingeniørvidenskab, naturvidenskab, matematik og komplementære studier i samspil med en anvendt projektbaseret designstrøm, der simulerer ingeniørfaget. Studerende, der indgår i uddannelsen, vil være aktivt engageret i ingeniørvirksomhed fra dag 1, der giver kreative og bæredygtige løsninger på samfundets problemer. Grad programmet er designet til at give et meget fleksibelt læringsmiljø, der er lydhør over for de dynamiske behov hos studerende og de industrier, der anvender dem.... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

Bachelor

University of Prince Edward Island

Med det nye Bachelor of Environmental Studies-program på University of Prince Edward Island lærer du at lave miljømæssige forbindelser på tværs af fagområder og analysere ... [+]

Oversigt

"Få viden til at skabe en bæredygtig fremtid. Årsagerne til, at de er alle omkring dig."

Med det nye Bachelor of Environmental Studies-program på University of Prince Edward Island lærer du at lave miljømæssige forbindelser på tværs af fagområder og analysere de miljømæssige udfordringer, vi står over for i dag. I klasseværelset, felt og fællesskab vil du føre vejen for at finde innovative løsninger, der har en positiv indvirkning på bæredygtighed i dit personlige liv, lokalt og globalt.

Miljøspørgsmål respekterer typisk ikke traditionelle akademiske grænser og kræver videnskabelige, tekniske, menneskelige og sociale perspektiver at tage fat på. Som tværfaglig liberal arts og naturvidenskabsprogram giver Bachelor of Environmental Studies studerende mulighed for at integrere viden på tværs af fakulteter for Arts, Science og Business.... [-]

Canada Charlottetown
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlottetown
    )

)
1
May 2019
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
University of Prince Edward Island