Read the Official Description

VAMK er en moderne og international University of Applied Sciences beliggende i Vaasa, Finland. VAMK giver højt teoretisk og praktisk orienteret uddannelse i finsk og engelsk, både på bachelor-niveau i fuldtids- og deltidsuddannelse såvel som professionelle kandidatuddannelse niveau.

Vores styrke er i energiteknologi og international business kompetence og på disse områder, vi er i tæt samarbejde med Vaasa Skånes energisektor.

De vigtigste fokusområder er højteknologi, international business, og sundhedspleje og sociale ydelser. VAMK tager en særlig interesse i at kombinere den traditionelle iværksætterånd i regionen med internationale bevidsthed, sprog og kultur i uddannelsessystemet. Der er en stærk vægt på internationalisering og instruktører opretholde en høj pædagogisk standard.

VAMK har en omfattende samarbejde netværk med universiteter og andre uddannelses- og forskningsinstitutioner i udlandet, såvel som i Finland. Det personale, programmer og tjenester hold op til at give en bred vifte af alternativer læring, der tilbyder en uovertruffen kombination af et højt uddannelsesniveau i den moderne og elev-venlige by Vaasa.

I øjeblikket VAMK har 3.300 studerende og en fuldtidsansat personale på mere end 210 medlemmer, samt 50 deltidsansatte eller besøger lærere og professorer. VAMK har to campusser, en i Palosaari - havet side campus, og en på Raastuvankatu lige i hjertet af byens centrum. Begge universiteter er let nås, og kun 1,5 kilometer fra hinanden.

VAMK Ltd, University of Applied Sciences

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK Ltd, University of Applied Sciences er en international videregående uddannelsesinstitution uddanne bachelorer i Business Administration, Engineering, og Social Service samt Registrerede Sygeplejersker og sundhedsplejersker i finsk og engelsk for de krævende behov for arbejdslivet.

VAMK Ltd er ejet af byen Vaasa, University of Vaasa, regionalrådet i Österbotten og Österbotten handelskammer.

I et selskab med begrænset ansvar, er den højeste beslutningskompetence tilkommer generalforsamlingen, hvor aktionærerne udøver deres magt i henhold til stemmeret deres aktiebeholdning. Bestyrelsen, som er i overensstemmelse med selskabslov, ser til administrationen af ​​selskabet og den passende organisering af sine operationer. Rektor for VAMK, ​​med støtte fra styregruppen, fungerer som administrerende direktør for Oy VAMK Ab.

historie

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, startede sin drift som en midlertidig polytekniske den 1. af august 1996, og var baseret på fem institutioner: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Commercial College, Vaasa College of Hotel og Restaurant Services, Vaasa College of Health Care og Vaasa College of Household og social service.

Kort efter disse institutioner blev kombineret i tre: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Institut for Erhvervsøkonomi og Turisme og Vaasa Institute of Health Care og social service. Operationen fik en permanent licens til at danne en forenet University of Applied Sciences.

Disse institutioner har bemærkelsesværdige individuelle traditioner før sammenlægningen: merkantile uddannelser har en historie på mere end 100 års i Vaasa. Uddannelse af eksperter inden for teknologi i Vaasa er stillet i over 150 år mens uddannelse af eksperter i sundhedsvæsenet er stillet i 25 år. Bortset fra Institute of Technology, blev de to andre institutter adskilt i VAMK (ved navn Vaasa Polytechnic) og kollegier af ungdomsuddannelserne i forbindelse med modtagelse af den permanente tilladelse den 1. august 1999.

I dag VAMK har tre pædagogiske skoler, to enheder til studerende og administrative tjenester samt en enhed for anvendt forskning og udvikling. Styrkerne i VAMK er tværfaglige, flersprogede og international uddannelse med en god ekspertise i højteknologi, international business og turisme samt højt udviklet sundhedsvæsen og sociale ydelser i overensstemmelse med de institutioner, berømte pædagogisk historie.

Mission, vision og værdier

Vaasan ammattikorkeakoulu, University of Applied Sciences (VAMK) uddanner internationale eksperter til at tjene den kommercielle og industrielle liv. VAMK er et flersproget og international videregående uddannelsesinstitution, som tilbyder undervisning i to sprog samt forsknings-, udviklings- og innovationsaktiviteter integreret i undervisningen af ​​teknologi, erhvervsøkonomi og sundhedspleje og sociale ydelser.

VAMK tilbyder undervisning i form af specialisering studier og uddannelser, der fører til grundlæggende grader og professionel kandidatuddannelser. En væsentlig del af undersøgelserne er samarbejdet med arbejdslivet.

Vores vision er

at være en energisk, attraktive og international læring og forskningsverden, der opererer i et tæt fagligt samarbejde med regionens arbejdsliv understøtter regionens succes.

Vores mission er

at uddanne internationale eksperter til behovene i Österbotten arbejdslivet ved at tilbyde Degree programmer i Teknologi, Business Economics, Health Care og sociale tjenester, og ved at gennemføre forsknings- og udviklingsarbejde tæt forbundet på disse områder. Vores aktiviteter er flersprogede og internationalt.

Vores fokusområder er

Teknisk know-how af energi industrien, især elproduktion, udnyttelse og transmission teknologi og informationsteknologi med fokus på energi industrien. Forretning knowhow eksportindustri, især praksis i international handel og logistik. Den væsentlige grundlæggende knowhow sociale tjenester og sundhedsvæsen og fremme befolkningens sundhed, trivsel og evne til at arbejde.

Vores profil

VAMK profil understreger internationalt samarbejde og regionale konsekvenser. Vores Degree programmer koncentrere sig om uddannelse af eksperter med internationale kompetencer, som både industrien og erhvervslivet, og vi ønsker at være aktiv i udviklingen af ​​disse kompetencer. Den regionale konsekvenser er udført gennem uddannelse og forskning, der er baseret på behovene i regionens levetid. Arbejdslivet er praktisk integreret i uddannelsen ved at bruge studerende centreret pædagogiske metoder.

Vores værdier omfatter

Kundeorientering: Vi forventer og kender de behov og forventninger hos kunderne, og vi opfylde disse behov og forventninger gennem fleksibel, høj kvalitet operationer. Bæredygtig udvikling: Vi bringer ekstra værdi til det vestlige Finland ved at udvikle vores aktiviteter vedholdende og innovativt og ved at respektere miljømæssige værdier. Fremtidssikret ekspertise: Vi leverer arbejdslivet med eksperter og sikre vores egen know-how og ekspertise gennem løbende læring. Respekt: ​​Vi opbygge gensidig tillid ved at respektere alle som et menneske, og vi åbent giver positiv og konstruktiv feedback.

VAMK i en nøddeskal

Studerende

3250 (560 i deltid uddannelse)

Personale

212 (124 videnskabelige medarbejdere)

uddannelser

13 bachelor-grader i fuldtidsuddannelse 4 Professional masterstuderende Grader Op til 10 uddannelser på deltid uddannelse om året

Studieretninger

Teknologi Erhvervsøkonomi Sundhed og sociale tjenester Business Information Technology

Studietid

Fuldtids uddannelse 210-240 ECTS (3,5-4 år) Deltidsuddannelse 210-240 ECTS (3-5 år) Professionel Kandidatuddannelsen Degrees 60-90 ECTS (2-3 år)

International aktivitet

350 Internationale degree-studerende 80 Indgående udvekslingsstuderende 180 Udgående udvekslingsstuderende

Kvaliteten af ​​undervisning: 72% af kandidaterne klasse undervisning som yderst kompetent

Endelige specialer lavet til arbejdslivet: 75%

Uddannelser og kvalifikationer tildelt

Bachelor -niveau:

International Business: Bachelor of Business Administration (på engelsk) Erhvervsøkonomi: Bachelor of Business Administration (på finsk) Business Information Technology: Bachelor of Business Administration (på finsk)

Social Service: Bachelor of Social Services (på finsk) Health Care: Bachelor of Health Care (på finsk) Public Health Care: Bachelor of Health Care (på finsk)

Energiteknik: Bachelor of Engineering (på finsk og dels på engelsk) Informationsteknologi: Bachelor of Engineering (på engelsk og finsk) Civil Engineering: Bachelor of Engineering (på finsk) Electrical Engineering: Bachelor of Engineering (på finsk) Miljøteknologi (på finsk) Mekanisk og Production Engineering: Bachelor of Engineering (på finsk)

Master-niveau:

Project Management: Master of Engineering (på engelsk) Konstruktion: Master of Engineering (på finsk) Forretning Kompetence: Master of Business Administration (på finsk) Udvikling og Ledelse inden Health Care og Social Service: Master of Health Care / Public Health Care / Sociale servicer (på finsk)

Programs taught in:
Engelsk
Finsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

VAMK University of Applied Sciences

Den Bachelor i Information Technology (B.Sc. Information Technology) har sine rødder i den lokale energi-industri. Vi tilstræber at producere eksperter, der kan hjælpe de ... [+]

Key Learning Outcomes

I dag, Informationsteknologi (IT) diffunderer ind i vores arbejdsliv, såvel som i vores hverdag, på mange måder. Dette resulterer automatisk i et stigende behov for it-eksperter i det moderne samfund.

På Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, B.Sc. Informationsteknologi (Bachelor Information Technology) har sine rødder i den lokale energi-industri. Vi tilstræber at producere eksperter, der kan hjælpe de store internationale virksomheder og lokale aktører i deres produktudvikling og tekniske ansøgninger med IT.

Som it-studerende, vil du blive fortrolig med visse programmeringssprog, såsom C og Java, samt med nogle væsentlige tekniske værktøjer, fx, IP-applikationer, trådløse netværk, Internet programmering, og en række af indlejrede systemer. De avancerede professionelle undersøgelser fokuserer på internationalisering og teamwork i projekter, som vores robotteknologi fodboldhold og den nye NAO menneskelignende robot team.... [-]

Finland Vaasa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Finland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Vaasa
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
VAMK University of Applied Sciences

Den Bachelor i International Business (Bachelor of Business Administration BBA) giver de studerende med den viden og færdigheder i forskellige krævende ekspert og lederst ... [+]

Den Bachelor i international business (Bachelor Business Administration BBA) giver de studerende med den viden og færdigheder i forskellige krævende ekspert og lederstillinger. Engelsk er undervisningssproget, forbereder programmet de studerende til at lykkes i internationale erhvervsmiljø. Udover udveksling af studerende og praktik i udlandet, vores studerende har også mulighed for at studere en dobbelt grad i en af ​​vores fire partner universiteter i Tyskland, Polen eller Frankrig. Undersøgelserne omfatter praktiske opgaver udført for Skånes erhvervsaktive liv.

erhvervsprofiler

En ekspert i erhvervsøkonomi

mestre kommunikation, informationsteknologi og matematik og også besidder parathed iværksætteri har kendskab til sprog og iværksætterånd og er også fleksibel og alsidig er ansat som ekspert i forskellige internationale organisationer i Finland og udlandet inden for marketing, udenrigshandel, viderestilling, transport og brugerdefinerede clearance. Grundlæggende og Professional Studies Samfund og iværksætteri Sprog og Kommunikation Databehandling Matematik og naturvidenskab Erhvervsøkonomi og juridiske normer markedsføring Firma Economics forskningsprocessen Advanced Professional Studies ... [-]
Finland Vaasa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Finland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Vaasa
    )

)
1
August 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today