Read the Official Description

SAE er verdens førende pædagog i kreative mediebrancher. Etableret i 1976, spænder vi nu over kloden med 55 campusser i 28 lande.

I Dubai tilbyder SAE kurser til mere end 300 studerende.

SAE tilbyder offentlige akkrediterede kurser, herunder certifikater, eksamensbeviser og bachelorgrader. Vores programmer dækker 5 faglige disciplinestrømme:

 • Animation
 • Lyd
 • Design
 • Film
 • Spil

På SAE er vi stolte over at levere exceptionelle programmer i førsteklasses faciliteter. Vi sikrer, at vores studerende får en fremragende uddannelse, internationalt anerkendte kvalifikationer og branchens relevante færdigheder.

Vores kandidater har virkelig konkurrencemæssig fordel.

SAE DUBAI

Centralt beliggende, SAE Dubai er en del af byens blomstrende og levende Media og Internet byer samt Dubai Knowledge Village. Dette er byens kunst og kulturelle samfund. Campus har et stort og forskelligartet studentemiljø og et personale af dedikerede, kyndige fagfolk engageret i bedste praksis undervisning og læring.

SAE Dubai tilbyder dig:

 • En-til-en opmærksomhed og fælles læringsmuligheder
 • Industri standard udstyr og faciliteter
 • Specialiserede korte kurser
 • Specialiserede masterklasser
 • Links med flere studier i de nærliggende kreative samfund
 • Et aktivt og indbydende repræsentant for repræsentantskabet
 • Sterke bånd med forskellige lyd-, film-, grafisk design-, web-, spil- og animationsudviklingsselskaber

Faciliteter:

 • World Class Faciliteter siden 2005
 • Splinterny Dubai Campus med stor stemning
 • Analoge og digitale akustisk afbalancerede optagestudier
 • Flere kontrolrum
 • Superstørrelse grøn skærm og fotostudio
 • Kæmpe online redigering suite
 • Overhead Lighting rig
 • High-end kameraer
 • Industriens førende software

Vores historie

SAE AUSTRALIEN

SAE blev etableret i Australien i 1976 som verdens første audio engineering institut. SAEs tidlige succes og efterspørgslen efter vores praktiske, teori-baserede og industrielle relevante træning førte hurtigt til etablering af andre campusser landsdækkende. I 1982 havde SAE campus i Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth. Den målrettede Byron Bay campus, der tilbyder uovertruffen lydfaciliteter, åbnede i 2003.

Fra etableringen af ​​SAEs første institutter og kurser blev der indført offentlige akkrediterede erhvervsuddannelses- og videregående uddannelser. SAE har nu udviklet sig til at blive en global leder inden for kreativ medieuddannelse.

I 2004 erhvervede SAE Qantm College, en førende digital mediepædagog, der har specialiseret sig i 3D animation, spildesign og programmering, webudvikling og grafisk design.

Qantm, en af ​​de første uddannelsesudbydere, der tilbyder uddannelser i spildesign, har en imponerende stamtavle. Kollegiet blev grundlagt i 1996 med den kollektive støtte fra:

 • Queensland Department of State Udvikling og Innovation
 • Kunst Queensland
 • Northern Territory Government
 • University of Queensland
 • University of Southern Queensland
 • James Cook University
 • Griffith University
 • TAFE Queensland

Med SAE har Qantm siden udvidet sig til den globale arena som en fremtrædende digital mediepædagog.

I februar 2011 blev SAE Institute og Qantm College en del af Navitas, en førende global uddannelsesudbyder.

Den konsoliderede ekspertise og ressourcer fra SAE, Qantm og Navitas sikrer, at vores studerende har den færdighed og industri, de har brug for til en givende karriere inden for underholdnings- og kreative mediebrancher.

SAE Institute og Qantm College, som en del af Navitas, er nu kendt som SAE Australia.

SAE INTERNATIONAL

På baggrund af SAE's succes i Australien blev den første udenlandske SAE-campus åbnet i London i 1985. Som i Australien på den internationale arena viste SAE sig at være meget succesfuld i at levere en kvalitet, praktisk og teoretisk læseplan til håbende fagfolk i musikindustrien.

Ikke længe efter at Londons campus blev åbnet, etablerede SAE sit første europæiske institut i München. München skulle være det første af mange fremmedsprogs SAE-institutter over hele verden.

SAE var veletableret i Europa, Asien og New Zealand i midten af ​​90'erne. Den første af 7 campusser åbnede i USA i 1998.

Fra vores ydmyge Sydney studiestart begynder SAE i dag kloden med 53 campusser i 27 lande. Fra og med årene har SAE International udviklet sig med lyd og tilbyder nu også kvalifikationer i andre kreative mediediscipliner - Animation, Design, Digital Journalistik, Film, Spil og Web

Alle vores kurser følger de grundlæggende principper i SAE - høj kvalitet, industri-fokuserede, praktiske og teoretiske uddannelsesmuligheder for kreative og talentfulde individer.

Om Navitas

Navitas er en australsk global uddannelsesleder, der tilbyder førskole- og universitetsprogrammer, engelsksprog, indvandreruddannelse og afviklingstjenester, kreativ medieuddannelse, rekruttering af studerende, faglig udvikling og erhvervsuddannelse til mere end 80.000 studerende på tværs af et netværk af over 100 gymnasier og campusser i 23 lande. Navitas er et ASX Top 200 Company.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

SAE Institute UAE

SAE Bachelor of Film er en praktisk filmskabende kursus, der dækker taktile hårde færdighedselementer inden for filmskabelse i den moderne tidsalder. Nye former for filmd ... [+]

SAE Bachelor of Film er en praktisk filmskabende kursus, der dækker taktile hårde færdighedselementer inden for filmskabelse i den moderne tidsalder. Nye former for filmdistribution har ændret filmvisningsmiljøet, men de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at skabe film, er stadig kernen i filmproduktionens fremtid.

Bløde færdigheder er uvurderlige attributter for elever og læres gennem organisering af filmproduktioner på elevniveau. Kommunikation, planlægning og organisatoriske færdigheder er kernen i de studieenheder, der leveres i fase II sammen med de grundlæggende færdigheder, der læres. Oprettelse af kortfilm af høj kvalitet med høje produktionsværdier fører eleverne gennem denne kombinerede tekniske og folkeorienterede levering, hvilket giver dem springbrættet til alle områder inden for filmskabelse.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 - 8 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
SAE Institute UAE

Udvikle Bachelor of Games Development på SAE og bygg din ekspertise inden for programmering eller spildesign. Anvend kompetence og viden i denne spændende industri inden ... [+]

Udvikle Bachelor of Games Development på SAE og bygg din ekspertise inden for programmering eller spildesign. Anvend kompetence og viden i denne spændende industri inden for områder som plandesign, social og mobil spiludvikling, spilmotor programmering, gameplay programmering, spildesign, projektstyring, seriøse spil og meget mere.

I løbet af din tid på SAE vil du arbejde med industristandardsoftware såsom Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max og Maya. Som studerende i Games Development vil du også arbejde med teknologier som Oculus Rift, Android, iOS og bruge industristandard programmeringssprog som C, Javascript og C #.

Du vil gennemføre specialiserede enheder, der er designet til, at eleverne kan deltage i virkelige projekter under ledelse af eksperter fra SAE. Med denne unikke undervisningsstil demonstrerer du dine evner og tekniske viden i et samarbejdsvilligt og kreativt studiebaseret læringsmiljø.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 - 8 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
SAE Institute UAE

Undertegn Bachelor of Animation på SAE og bygg din ekspertise på alle aspekter af Animation. Studerende vil udvikle grundlæggende færdigheder og viden i denne spændende i ... [+]

Undertegn Bachelor of Animation på SAE og bygg din ekspertise på alle aspekter af Animation. Studerende vil udvikle grundlæggende færdigheder og viden i denne spændende industri inden for områder som 3D modellering, karakter animation, rigging, teksturer, projektledelse, teamwork, belysning, gengivelse og sammensætning.

Udvikling af en solid forståelse af disse områder giver eleverne et solidt fundament og kontekst til videre undersøgelse, inden de udforsker de specialiserede områder i detaljer.

I løbet af din tid på SAE vil du lære om industristandardsoftware som Maya, Autodesk 3D MAX og Adobe Creative Suite.

Du vil gennemføre specialiserede enheder, der er designet til, at eleverne kan deltage i virkelige projekter under ledelse af eksperter fra SAE. Med denne unikke undervisningsstil demonstrerer du dine evner og tekniske viden i et samarbejdsvilligt og kreativt studiebaseret læringsmiljø.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 - 8 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
SAE Institute UAE

Undertage Bachelor of Audio at SAE og opbygge dine færdigheder til en karriere inden for lydindustrien. Anvend færdigheder og viden inden for studio produktion, efterprod ... [+]

Undertage Bachelor of Audio at SAE og opbygge dine færdigheder til en karriere inden for lydindustrien. Anvend færdigheder og viden inden for studio produktion, efterproduktion og live lyd ved hjælp af industristandard software og storstilet lydborde fra sådanne branchegiganter som Neve, SSL, Audient og andre.

I løbet af din tid på SAE vil du lære om en række industristandardsoftware, herunder Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live og meget mere.

Du vil gennemføre specialiserede enheder, der er designet til, at eleverne kan deltage i virkelige projekter under ledelse af eksperter fra SAE. Med denne unikke undervisningsstil demonstrerer du dine evner og tekniske viden i et samarbejdsvilligt og kreativt studiebaseret læringsmiljø.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 - 8 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
SAE Institute UAE

Undertage Bachelor of Design (grafisk design) hos SAE og starte din karriere i den ubegrænsede verden af ​​designbranchen. Udforsk alle områder af design fra typografi, p ... [+]

Undertage Bachelor of Design (grafisk design) hos SAE og starte din karriere i den ubegrænsede verden af ​​designbranchen. Udforsk alle områder af design fra typografi, prepress, design til printmedier og digital plus mere. Du vil fokusere på oprettelsen af ​​visuelle billeder og udvikle en bred forståelse inden for alle områder af designindustrien med fokus på grafisk design og komponenter i webdesign og videre.

Du vil studere begreber og metoder til tegning ved hjælp af en række medier med vægt på tegning fra livet, herunder anatomiske studier og perspektivteknikker til miljø og karakterkonstruktion.

Du vil gennemføre specialiserede enheder, der er designet til, at eleverne kan deltage i virkelige projekter under ledelse af eksperter fra SAE. Med denne unikke undervisningsstil demonstrerer du dine evner og tekniske viden i et samarbejdsvilligt og kreativt studiebaseret læringsmiljø.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 - 8 år
på universitet

Læs mere på dansk

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!