Read the Official Description

Vores Cradle Of Excellence Mission

Vores mission er at blive en vugge af ekspertise inden for uddannelse og forskning ved at give lederskab i den pædagogiske og den teknologiske verden ved omhyggeligt at udvælge elever af karakter, integritet, vilje og motivation, og vælge individer af enestående karakter, engagement, evner og visioner at tjene som trustees, officerer og fakultet.

Vi ved denne mission er forpligtet til at forfølge de områder af undervisning, uddannelse, forskning og stipendium, der ville mest hjælp til at udvikle den enkelte, og fremme viden, ekspertise og industri i tjeneste for menneskeheden.

I tråd med vores mission, AIT værdier integritet, samarbejde, effektivitet, innovation og rummelighed i alt, det gør, og søger at fremme og støtte ekspertise inden for uddannelse for sine studerende, fakultet, afdelinger, og universitetet som helhed.

AIT, i henhold til sin "vugge excellence mission", bryster sig af sit motto: tjeneste for menneskeheden, lederskab og succes i stipendium.

Vision

AIT vil være et første klasses elev-fokuseret institution for videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og forskning stræber efter kvalitet i undervisning, stipendium, forskning og service. Det vil give sin studerende, fakulteter og personale en udfordrende og givende akademisk erfaring og støttende arbejdsmiljø og læringsmiljø, der bringer ud af dem deres individuelle bedst.

AIT vil søge at tiltrække og udvikle fremragende studerende og vil blive anerkendt som en leder i forberedelsen topklasse artikulere, innovative, tillidsfulde, selvstændige sikret og professionelt dygtige kandidater, der uden tvivl med succes kan konkurrere på det internationale jobmarked og sætte deres præg på deres valgte karriere.

AIT vil være en banebrydende R & D og forskningsintensive institution og vil tiltrække, rekruttere og fastholde de bedste fakultet, forskere og studerende, hvis forskning kan forbedre undervisning og læring på universitetet og bidrage væsentligt til at fremme af samfundet.

AIT vil være lydhøre over for teknologiske fremskridt, skiftende tendenser i samfundet og økonomien i medfør af sin vugge excellence mission og vil efter al dens bestræbelser leve op til sit motto: tjeneste for menneskeheden, lederskab og succes i stipendium.

Vores mål

AIT er forpligtet til at uddanne og uddannelse af fremtidens globale ledere i alle discipliner og felter gennem innovation i sin undervisning og forskning.

Vores højeste forpligtelse som et universitet er at forberede vores studerende, der vil leve det meste af deres liv i det 21. århundrede, et århundrede, der uden tvivl vil give vores kandidater med betydelige nye udfordringer og opportunities.The forventninger er, at i løbet af deres erhvervsaktive år, de fleste af vores kandidater vil ændre sig ikke bare job, men erhverv flere gange, kræver tilpasningsevne til skiftende omstændigheder.

De vil i al vished behøver ekstraordinære færdigheder til at forstå den eksponentielle stigning af oplysninger via deres levetid. De skal evnen til at fungere effektivt i en global sammenhæng og vil også nødt til at konfrontere de muligheder og de risici, der er forbundet med at udvide den teknologiske udvikling og kapacitet. Som en del af sin forpligtelse til at gøre en forskel i medfør af sin vision, AIT forpligter sig til: 1. Tilbyder fagligt strenge programmer, der opfylder kravene i industri og handel for veluddannede og fagligt kvalificeret personale.

 1. Fremme akademisk ekspertise gennem lyd beslutningstagning og dristige handlinger, er fremadrettede, fantasifuld, og lydhør over for teknologiske fremskridt, videnskaberne, samfundet og økonomien som helhed.

 2. Ønsker at blive en førsteklasses elevcentreret akademisk institution, hvor støtte til den studerendes personlige og faglige udvikling er indlejret i etos universitetets fire. Tiltrækning fremragende og hårdtarbejdende studerende og give dem fagligt udfordrende, moderne og befordrende læringsmiljø, støttet af stand og entusiastiske fakulteter og personale, der vil opmuntre og give de studerende til at arbejde hen imod deres fulde intellektuelle evner.

5.. Fremme og øge selvstændig udvikling af sine studerende, så de bliver informeret og effektive i alle deres efterfølgende uddannelses- og karrieremuligheder sysler.

6.. Tilbyder de studerende et solidt fundament for personlig og faglig udvikling og samfundsmæssige succes at sikre, at de udvikler deres intellektuelle færdigheder til det højest mulige niveau, og er godt rustet til at udmærke sig i deres valgte erhverv

Hos AIT, er vores studerende lært at lykkes ved at mestre den handling er:

 • * Gudfrygtige, ærlige og troværdige
 • * Disciplineret og bestemmes
 • * Ansvarlig og pålidelig
 • * Rolig, eftertænksom, tålmodig og selvsikker
 • * Blid, loyale og stolte
 • * Ydmyg og ærbødig
 • * Hård, selvhjulpne, vedholdende og hårdtarbejdende
 • * Organiseret, pæn og klar
 • * Nysgerrige og lærevillige
 • * Sund og smart
 • * Levende og entusiastisk
 • * Venlige, venlige, hjælpsomme og generøs
 • * Modig, dristig og risikovillighed
 • * Moralsk og etisk i alle deres forhandlinger med venner og fjender

AIT akkrediteringer

Den Accra Institute of Technology (AIT) er en uafhængig teknologi-fokuserede universitet akkrediteret af National Accreditation Board (NAB) i Ghana.

AIT er tilknyttet Kwame Nkrumah-universitetet for videnskab og teknologi (KNUST).

AIT er tilknyttet Open University of Malaysia (Oum).

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Accra Institute Of Technology

Civilingeniør Civilingeniøraderiet i AIT er hovedsageligt designet til at: (i) forberede kandidater til beskæftigelse inden for civilingeniør og beslægtede discipliner i ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er designet til at producere teknisk og teknologisk kompetente kandidater, der også har viden om processen med engineering - hvordan tingene er designet, raffineret og sat i produktion, samtidig med at der tages hensyn til virkelige ingeniørkrav og -betingelser. Vores teknik programmer lægger vægt på design af engineering proces, systemer og output.

Den BIng i civilingeniør På AIT er hovedsageligt designet til:

Forbered kandidater til beskæftigelse inden for civilingeniør og beslægtede discipliner i offentlige myndigheder og den private sektor Giv kandidater med de grundlæggende kompetencer, der kræves for at forfølge avanceret studie og forskning inden for civilingeniør og relaterede discipliner og Forbered kandidater til ledelsesmuligheder. Programmet tilbyder undervisnings- og forskningsmuligheder inden for miljø-, geoteknisk, strukturel, transport- og vandressourceteknik samt civil- og bygningsmetoder. ... [-]
Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
3 - 4 år
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Accra Institute Of Technology

Ingeniørprogrammer på AIT er designet til at producere teknisk kompetente kandidater, der også har viden om processen med engineering - hvordan tingene er designet, raffi ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er designet til at producere teknisk kompetent kandidater, der også har viden om processen med engineering - hvordan tingene er designet, raffineret og sat i proSamtidig med at der tages hensyn til virkelige ingeniørkrav og -betingelser. Vores teknik programmer lægger vægt på design af engineering proces, systemer og output.

AIT er af den opfattelse, at alle ingeniører er fundamentalt designere. De fleste ingeniører som led i deres arbejde er for eksempel involveret i design af tekniske processer, eksperimenter, produkter, systemer, strukturer udstyr, produkter blandt andre. Vores ingeniørstuderende skal derfor i det mindste være fortrolige med designaspekter af de produkter og systemer, der er resultatet af end-to-end-processen.... [-]

Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
3 - 4 år
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Accra Institute Of Technology

Programmets mål - som er i tråd med AIT's mission - er at producere højtkaliberuddannede kandidater inden for elektrisk og elektronisk teknik ved hjælp af internationalt ... [+]

Ingeniørprogrammer på AIT er designet til at producere teknisk kompetente kandidater, der også har viden om processen med engineering - hvordan tingene er designet, raffineret og sat i produktion, samtidig med at der tages højde for real-world engineering krav og begrænsninger. Vores teknik programmer lægger vægt på design af engineering proces, systemer og output. Programmets mål - som er i tråd med AIT's mission - er at producere højtkaliberuddannede kandidater inden for el- og elektronikteknik ved hjælp af et internationalt benchmarked studieprogram. Programmet er således designet til at opfylde IEEE-bestemmelserne og kravene. Programmet er designet til at give vores studerende den viden og tilhørende færdigheder i det brede felt af Elektroteknik. ... [-]

Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
3 - 4 år
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Accra Institute Of Technology

Målene for Computer Science program - hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i datalogi ved hjælp af internationalt benchmarke ... [+]

Den målsætninger i Computer Science program - Hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i datalogi ved hjælp af internationalt benchmarkes pensum. Som sådan Programmet er designet til at imødekomme IEEE bestemmelser og kravene til computing grader. Programmet er designet til at give de studerende viden og tilhørende færdigheder i det brede felt af datalogi. Over den fireårige program en række færdighedsbaserede, generiske emner vil blive opretholdt med henblik på at udvikle den studerendes som en alsidig kandidat og som en "livslang lærende '. Studerende på dette program vil erhverve systemer design, og kommunikationsevner og være forberedt på beskæftigelse i et bredt spektrum af computere, eller til fortsat undersøgelse på kandidatniveau.... [-]

Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Accra Institute Of Technology

Målene for Information Technology program - hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i informationsteknologi ved hjælp af intern ... [+]

Målene for Information Technology program - Hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i informationsteknologi ved hjælp af internationalt benchmarkes pensum.

Programmet er designet til at give de studerende viden og tilhørende færdigheder i det brede felt af informationsteknologi Over den fireårige program en række færdigheder-baserede, vil generiske emner blive opretholdt med henblik på at udvikle den studerendes som en alsidig kandidat og som en "livslang lærende '. Studerende på dette program vil erhverve systemer design, og kommunikationsevner og være forberedt på beskæftigelse i et bredt spektrum af computere, eller til fortsat undersøgelse på kandidatniveau. Målene er derfor at sikre, at: Hver kandidat fra programmet vil demonstrere evnen til at tilegne sig, anvende og syntetisere ny viden i informationsteknologi som kræves for succes.... [-]

Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Accra Institute Of Technology

Målene for Informationsteknologi (Software Development) program - hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i informationsteknolo ... [+]

Målene for Informationsteknologi (Software Development) program - Hvilket er på linje med den mission at AIT, er at producere høj kaliber kandidater i informationsteknologi ved hjælp af internationalt benchmarkes pensum.

Programmet er designet til at give de studerende viden og tilhørende færdigheder i det brede felt af informationsteknologi Over den fireårige program en række færdigheder-baserede, vil generiske emner blive opretholdt med henblik på at udvikle den studerendes som en alsidig kandidat og som en "livslang lærende '. Studerende på dette program vil erhverve systemer design, og kommunikationsevner og være forberedt på beskæftigelse i et bredt spektrum af computere, eller til fortsat undersøgelse på kandidatniveau. Målene er derfor at sikre, at: Hver kandidat fra programmet vil demonstrere evnen til at tilegne sig, anvende og syntetisere ny viden i informationsteknologi som kræves for succes.... [-]

Ghana Accra
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ghana
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Accra
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University