Read the Official Description

World Class Affordable Uddannelsesudbyder

Som en international uddannelsesgruppe er vi faste i vores engagement i at levere en bred vifte af bachelor- og postgraduate-uddannelser til universitetsstuderende over hele kloden gennem campusbaserede og blandede læringsmuligheder ved hjælp af vores globale centre og autoriserede repræsentanter.

Vores uddannelsesinstitutioner tilbyder en bred vifte af karriereorienterede bachelor- og postgraduate-programmer inden for medicin, sygepleje, pharmacy, business management og informationsteknologi.

Kernens mål for TAU-gruppen er at gøre verdensklasses uddannelse tilgængelig og overkommelig for studerende over hele verden. Studerende kan vælge at forbedre deres viden i praktiske læringsformer uden at gå på kompromis med deres job og tid til familie.

Vores pensum er tilpasset og løbende opgraderet for at imødekomme de voksende industribehov og for at give vores studerende mulighed for at kortlægge deres egen fremtid i det krævende professionelle landskab. Student-fokuseret pædagogik, medfølende og vidende fakultet, intellektuel mangfoldighed, akademisk rigor, sund industri-akademisk forhold, praktikophold, frivillige programmer mv. Er en del af elevernes liv i Texila.

Med en passion for excellence og innovation er Texila American University Group forpligtet til at gøre en positiv forskel i samfundene ved at pleje Texila American University . Når vores studerende lykkes, nyder samfundene til gode, og landene trives som helhed. Sammen, lad os stræbe efter at omdanne vores verden til et bedre sted.

Visionen

  • At blive anerkendt som en leder, der er forpligtet til ekspertise inden for videregående uddannelse, forskning og innovation, der opfylder det globale samfunds ønsker

Missionen

  • At omdefinere og revolutionere international uddannelse ved at tilbyde opdateret, moderne og fremragende træning inden for områderne Sundhedsvidenskab, Information
  • At overholde de højeste standarder for etik, integritet og medfølende omsorg for elever og samfund som helhed.
  • At gøre Texila American University stolt af at være verdens mest bæredygtige universitet ved at skabe, formidle og anvende handlingsmæssig sundhedsviden.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students