Read the Official Description

Universitetet i Milano er et offentligt undervisnings- og forskningsuniversitet, der - med 8 fakulteter og 2 skoler og en undervisningspersonale på mere end 2000 professorer - kendetegnes af mange forskellige fagområder.

Et førende institut i Italien og Europa for videnskabelig produktivitet, Universitetet i Milano er det største universitet i regionen med ca. 64.000 studerende; Det er også en vigtig ressource for den socioøkonomiske kontekst, som den er en del af.

Milano er i virkeligheden hovedstaden i Lombardiet, en af ​​de mest dynamiske og internationale regioner i EU, en førende inden for den nationale økonomi, der står i den italienske forkant af forsknings- og udviklingsinvesteringer og engagement i teknologisk innovation.

Universitetet i Milano besidder også en bemærkelsesværdig kunstnerisk og kulturel arv, der omfatter vigtige historiske bygninger, arvede og erhvervede samlinger, arkiver, botaniske haver og det gamle Brera observatorium bestilt af Maria Teresa fra Østrig.

Universitetets afdelinger er placeret i vigtige historiske bygninger i centrum af Milano og i moderne bygninger i området Città Studi.

Blandt de palazzos der huser universitetets faciliteter er den gamle Ca 'Granda - et monumentalt kompleks fra det 15. århundrede i hjertet af det historiske centrum - Palazzo Greppi fra det 18. århundrede designet af Giuseppe Piermarini - der byggede Scala-teatret i Milano - og den 17. århundrede Sant'Alessandro College bestilt af familien Arcimboldi.

Bogsamlingen, som er en af ​​de rigeste i regionen, bevares i 47 biblioteker, mens APICE Center samler sjældne og værdifulde bogbestande og arkiver.

Universitetet har også et kor og eget orkester, som aktivt bidrager til byens kulturelle liv og modtager internationale anerkendelser i stigende grad.

Nøglefakta om universitetet og afdelingen SPS

 • Universitetet i Milano er det eneste italienske universitet blandt de 21 medlemmer af LERU (League of European Research Universities)
 • Det rangerer regelmæssigt på de højeste stillinger blandt italienske universiteter i de internationale placeringer
 • Det tilbyder 65 bacheloruddannelser, 54 masterprogrammer og 31 ph.d.-programmer, med et samlet antal på mere end 60.000 studerende.
 • Institut for sociale og politiske videnskaber er først og fremmest blandt de store samfundsvidenskabelige afdelinger i den sidste italienske forskningsvurdering.
 • Afdelingen er blevet anerkendt for at være fremragende både i undervisning og forskning ved universitetets evaluering, baseret på et system af internationale dommere.
 • Vores afdeling har samarbejdsaftaler med mere end 70 udenlandske universiteter i Europa.
 • Vi har været den første afdeling for universitetet i Milano, der driver en bacheloruddannelse helt undervist på engelsk (udover flere andre kandidatuddannelser på engelsk)

Fordele ved at studere i Milano

 1. Studer i et af de mest prestigefyldte og dynamiske italienske universitet
 2. Studer på engelsk (eller italiensk hvis du foretrækker) i et kosmopolitisk miljø, i en by, der er vært for 6 universiteter
 3. Bor i en moderne og livlig by, i et land berømt for sin kulturarv, historiske attraktioner og livskvalitet.
 4. Vælg at være den første BA-studerende, der etablerer broer mellem kulturer, lande og uddannelsessystemer
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Milan - Department of Social and Political Sciences

Statsvidenskab (SPO) på engelsk tænkes både for internationale studerende og for italienere, der ønsker at tage en udfordrende og innovativ vej til at tjene deres BA-grad ... [+]

Statsvidenskab (SPO) på engelsk tænkes både for internationale studerende og for italienere, der ønsker at tage en udfordrende og innovativ vej til at tjene deres BA-grad. Det kombinerer en tværfaglig karakter med et specifikt fokus på det komplekse sammenflettede mellem politik og økonomi.

De første to år omfatter moduler i nutidig historie, økonomi, lov, statsvidenskab og sociologi. I begyndelsen af ​​det andet års sidste semester flyttes eleverne fra generalistkurser til et spor, der omfatter metodologiske kurser som videnskabsfilosofi og polymetri, klasser inden for statskundskab og økonomi samt laboratorier og valgfag.

Dette er den overordnede organisering af det treårige program.... [-]

Italien Milan
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Milan
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 år
på universitet

Læs mere på dansk

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - video

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - clip

International students @ Unimi

Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Italien
Website