Read the Official Description

Om Alupe University College

Alupe University College (AUC), som er et konstitueret College of Moi University, er et af de nyeste universitetshøjskoler i landet. Den blev oprettet ved Alupe Legal Gazette Notice nr. 163 af 24. juli 2015. Dets råd var udarbejdet som en særlig bekendtgørelse nr. 1336 af 7. november 2016. Det blev startet efter en anmodning fra det daværende Busia North-samfund til den daværende præsident i Kenya, HE Hon Mwai Kibaki, da han besøgte området den 18. september 2007. Derefter startede den som Alupe Campus of Moi University i 2008.

Universitetshøjskolen har 200 hektar jord i Busia Amt. Det ligger 7 km fra Busia by på Busia-Malaba Road. Det er 23 kilometer fra Malaba by. Det er beliggende i Teso Syd valgkreds i Busia County og er det eneste offentlige universitet i Busia County. Det naboer Uganda og vil derfor udvide de internationale studenterudvekslingsprogrammer, herunder grænseoverskridende uddannelse og forskning i den østafrikanske region.

Alupe University College tilstræber at være et centre for ekspertise inden for integreret træning og forskning inden for sundhed, biologi, landbrug, dyr, informations- og ingeniørvidenskab. Målet er at udnytte styrken af ​​denne integrerede tilgang for at gøre det muligt for landet at nå syn 2030.

Det vil samarbejde med de nærliggende KEMRI-, KALRO- og LBDA-forskere inden for undervisning, forskning og serviceydelser til den kenyanske befolkning og i regionen. Alupe University College sigter mod at være videnskabens bastion inden for videnskab og uddannelse, erhvervsstudier, økonomi, samfundsvidenskab, menneskelige ressourcer, turisme og gæstfrihed.

Universitetsstuderende
Programs taught in:
Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: