Read the Official Description

Den kinesiske University of Hong Kong, Shenzhen ( "Universitet") er etableret i overensstemmelse med forordningerne i Folkerepublikken Kina på kinesisk-udenlandske Samarbejde i Running skoler efter godkendelse af Undervisningsministeriet. Det arver den pædagogiske filosofi og akademiske systemer Den kinesiske University of Hong Kong. Det er hensigten at udvikle sig til en verdensklasse forskning universitet med stærk kinesisk kulturel indflydelse. Det er forpligtet til at pleje høje ende talent med globalt perspektiv, kinesisk tradition og social ansvarlighed.

På nuværende tidspunkt UNIVERSITET har programmer i videnskab, ingeniørarbejde, økonomisk styringOg humaniora og samfundsvidenskab. Dens langsigtede mål er at rekruttere 11.000 indenlandske og internationale studerende, 7.500 hvoraf vil være studerende og 3.500 Masters eller ph.d.-studerende. Det UNIVERSITET er placeret på 2001 Longxiang Boulevard, Longgang District, Shenzhen, til den sydlige del af DAYUN Park og nord for Longxiang Boulevard, besætter omkring en million kvadratmeter.

Præsidenten er ansvarlig for forvaltningen af UNIVERSITET under ledelse af bestyrelsen, et system, der er i overensstemmelse med international praksis. Dette er et positivt skridt i retning af et moderne universitetssystem med kinesiske funktioner. Det UNIVERSITET hyrer første klasses undervisning personale fra hele verden, og de lærere, der har været ansat er for det meste anerkendte professorer og forskere fra verdensklasse universiteter, herunder flere nobelpristagere og akademikere.

Den UNIVERSITET er kendetegnet med et internationalt læringsmiljø, en tosproget undervisning pædagogik, et kollegialt system generelle kurser uddannelser, tværfaglige programmer og en elevcentreret pædagogiske filosofi.

Den UNIVERSITET understreger betydningen af ​​akademiske links og globalt perspektiv. I øjeblikket har vi indgået aftaler med en række prestigefyldte universiteter i fællesskab at nære bachelor-og ph.d.-studerende.

Som svar på opfordringen fra nationen og Pearl River Delta region for nye og strategiske industrier, UNIVERSITET planlægger at danne en verdensklasse ekspert team og til at skabe en platform for international teknologisk innovation i robotteknologi og intelligente produktion, store data, ny energi, og finansiering og logistik.

Indtil nu, mere end 2.000 bachelor-og ph.d.-studerende studerer på Den kinesiske University of Hong Kong, Shenzhen. Bacheloruddannelser omfatter finansiering, Professionel Bogføring, Global Business Studies, Markedsføring og kommunikation, økonomi, Statistik, Matematik og anvendt matematik, Computer Science and Engineering, Electronic Information Engineering, Ny Energi Videnskab og EngineerOg oversættelse. Postgraduate programmer omfatter Finansielt design, finansiering, Oversættelse og Tolkning StudierOg simultantolkning. Vi har åbnet en ph.d.-program Computer og Information Engineering.

Mission & Vision

For at fremme skabelse, bevarelse, anvendelse og udbredelse af viden gennem udøvelse af ekspertise i undervisning, forskning og offentlig service i en bred vifte af discipliner, og derved tjener behovene og øge trivsel for borgerne i Pearl River Delta, Kina som helhed, og den øvrige verden samfund.

For at blive anerkendt regionalt, nationalt og internationalt som en førsteklasses forskning universitet, hvis tosprogede og globale dimensioner af undervisning og læring, videnskabelig produktion og bidrag til samfundet konsekvent opfylder standarder for kvalitet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Den bachelor i datalogi og teknik bachelorer er et program, der spænder på tværs multidisciplinære felter med brede praktiske anvendelser. Kina har gjort bemærkelsesværdi ... [+]

Den bachelor i datalogi og teknik bachelorer er et program, der spænder på tværs multidisciplinære felter med brede praktiske anvendelser. Kina har gjort bemærkelsesværdige fremskridt i det seneste årti, og informations- og kommunikationsteknologi har været den vigtigste drivkraft for den økonomiske udvikling.

Målet er at dyrke elevernes innovation og praktiske evner, engagere dem i den blomstrende IT-branchen i Pearl River Delta, og tilskynde dem til at deltage i teknologioverførsel til kommercielle virksomheder. Verdensklasse lærde vil blive inviteret til at holde foredrag og seminarer. Studerende kan også deltage i industrielle praktik og oversøiske børser.

... [-]
Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programmet lægger vægt ikke kun på at opbygge et solidt fundament af faglig viden og færdigheder, men også på at udvide deres globale vision. Ved at udnytte Shenzhen posi ... [+]

Programmet lægger vægt ikke kun på at opbygge et solidt fundament af faglig viden og færdigheder, men også på at udvide deres globale vision. Ved at udnytte Shenzhen position som et førende knudepunkt for kommunikation og IT i Kina, kan vi styrke elevernes evne til at forstå trends, forsyne dem med rige muligheder for at få brancheerfaring, og skærpe deres sind for innovation og implementering. Den grundig uddannelse vil gøre det muligt for dem at skille sig ud i yderligere undersøgelse i verdens førende universiteter / institutter, og vil også gøre dem udmærke sig i erhverv såsom elektronik, IT, økonomi, produktion, og regeringskontorer.

CUHK stræber efter at blive en verdensklasse undervisning og forskning institut, og er forpligtet til at udføre banebrydende forskning og videnoverførsel inden for informationsteknologi, store data, ny energi, international finansiering og logistik. Den høje kaliber fakultet for de oplysninger ingeniørafdeling er blevet globalt rekrutteret og pensum er designet til at imødekomme industriens standarder.... [-]

Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Dette bachelor i Finance program udstyrer de studerende med analytiske evner, praktiske erfaringer og globalt udsyn til at møde udfordringerne i bank- og finanssektoren. ... [+]

Dette bachelor i Finance program udstyrer de studerende med analytiske evner, praktiske erfaringer og globalt udsyn til at møde udfordringerne i bank- og finanssektoren. Studerende vil få en dyb forståelse af de komplekse sammenhænge blandt verdens økonomi i form af strømmen af ​​varer, tjenesteydelser, og fonde, funktioner og drift blandt dem i en globaliseret kontekst.

Dette program kan meget vel være den første af denne art i fastlandet, og tilbyder solid tværfaglig uddannelse i økonomi og finansiering i forbindelse med den globale økonomi. A s de vigtige globale finansielle centre, vil den fortsatte udvikling af Shenzhen og Hongkong sikre dette program tiltrækker studerende fra Hong Kong, Kina og resten af ​​verden. ... [-]

Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Oversøiske prestigefyldte business schools, sammen med CUHK Shenzhen Campus, vil danne en treparts samarbejde at tilbyde de studerende en unik og enestående global læreri ... [+]

Oversøiske prestigefyldte business schools, sammen med CUHK Shenzhen Campus, vil danne en treparts samarbejde at tilbyde de studerende en unik og enestående global lærerig oplevelse. Hele kohorte af studerende vil tilbringe et akademisk begreb i Asien, Nordamerika og Europa hhv. Gennem bor og studerer sammen, skal eleverne lære forretningspraksis i et kryds kontinental måde og opbygge internationale netværk blandt elite jævnaldrende. Deres eksponeringer vil blive yderligere udvidet ved at få indsigter fra succesrige virksomhedsledere.

Dette program giver to strømme:

Global Business Management Global Supply Chain og Logistics Management

Gennem dette unikke arrangement, vil de studerende lære forretningsmetoder gennem en cross-kontinental tilgang og opbygge et internationalt netværk blandt elite jævnaldrende. Dette fundament forbereder de studerende til en kulturelt diversificeret karriere i fremtiden. Deres eksponering vil blive yderligere udvidet ved at få indsigter fra succesrige virksomhedsledere. ... [-]

Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Dette program sigter mod at uddanne studerende med tværfaglig viden og specialiserede kompetencer. Emner, der skal undersøges, omfatter: Solenergi konvertering, Produktio ... [+]

Dette program sigter mod at uddanne studerende med tværfaglig viden og specialiserede kompetencer. Emner, der skal undersøges, omfatter: Solenergi konvertering, Produktion og lagring af brint og brændselscelle, Energilagring (batteri, super-kondensator), Ny energi elproduktion (termisk energi), Smart grid, og Energieffektivitet og energibesparelser.

Studerende vil modtage grundig uddannelse, ikke kun i de traditionelle discipliner (såsom kemi, fysik og materialevidenskab, etc.), men også på nye områder (herunder Fotokemi, Elektrokemi og Bio-molekylær Engineering). Studerende kan deltage i oversøiske børser program til at udvide deres globale vision, og dyrke dem selv at være selvmotiverende og uafhængige elever. Skolen vil samarbejde med nye energiselskaber i Pearl River Delta, der kan tillade studerende til at lære trends og til at deltage industrielle praktikophold.... [-]

Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Bachelor i Professional Bogføring Programmet er designet til at give de studerende et solidt fundament i regnskab. Ud over teknisk regnskabsmæssig & business viden, p ... [+]

Programmet er designet til at give de studerende et solidt fundament i regnskab. Ud over teknisk regnskabsmæssig & business viden, programmet fokuserer på uddannelse lederevner, analytiske og problemløsning færdigheder, interpersonelle og kommunikationsevner.

Professionalisme, etik og informationsteknologi er integreret i hele pensum. Læseplanen er designet til at søge maksimal fritagelse eller fuld anerkendelse fra internationale faglige regnskabsmæssige organer, som f.eks Hong Kong Institute of statsautoriserede revisorer (HKICPA), Foreningen af ​​kortlagt revisorer (ACCA) og kinesisk Institute of statsautoriserede revisorer (CICPA).

Den professionelle regnskab Programmet sigter mod at fremme elevernes forståelse af økonomi og ledelse og at udvikle innovative og globale ledere, der stræber til gavn for erhvervslivet og samfundet. Bacheloruddannelsen i regnskabsvæsen program er anerkendt nationalt og internationalt som en verdensklasse ledelse og økonomi program. ... [-]

Kina Shenzhen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shenzhen
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk