Read the Official Description

Om Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College)

Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College) blev etableret efter omlægningen af ​​to Šiauliai højere skoler (medicinske og tekniske), havde de langsigtede erfaring i uddannelse specialister.

Den Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College) fortsætter med traditioner både skoler og organisere sin virksomhed stræber efter følgende mål:

 • at sikre adgang til højere uddannelse for alle, der ønsker og er i stand til at studere;
 • at forberede specialister i høj kvalifikation
 • at sikre kvaliteten af ​​undersøgelser;
 • at skabe den konstant studerer samfundet og betingelser for dem, der udtrykker ønske om at perfektionere deres kvalifikationer, for at fortsætte nogensinde varige undersøgelser.

Vores mål er at være gennemsigtig og åben, at reagere på de stadigt skiftende krav fra arbejdsmarkedet, for at tilfredsstille de krav, de unge og alle, der har lyst til at studere udtrykke dem. Vi ville være glade for at være i stand til at kommunikere og samarbejde med dig.

Vision

Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College) er en intellektuel organisation, som er en førende stat videregående uddannelsesinstitution i den nordlige region i Litauen, den er konkurrencedygtig og anerkendt i Litauen og Europa; ændre hurtigere end ændringerne i dens miljø ske, sikre udbud af potentielle uddannelser og høj kvalitet af studierne samt sammenhæng mellem viden og praktiske færdigheder, udvikling af sociale partnerskaber, hvilket skaber et motiverende fagligt miljø og danner fælles menneskelige værdier.

Mission

 • For at gøre det muligt at erhverve professionsbachelor og faglige kvalifikationer baseret på videnskabelig anvendt forskning, for at sikre kvaliteten af ​​studierne og undersøgelsen processen i overensstemmelse med EU-standarderne.
 • At fleksibelt og hurtigt reagere på ændringer på arbejdsmarkedet, til at uddanne kvalificerede fagfolk, til at udføre omskoling, genopfriskningskurser, at udvikle samfundet åben for uddannelse, kultur og viden.
 • At træne en kreativ, veluddannet, værdig, etisk ansvarligt, borgerlige, selvstændig og iværksætter personlighed.

Fortiden...

Historien om Šiauliai højere medicinsk skole begyndte 1. juli 1946 ved 16 MK Ciurlionis gade i udkanten af ​​Šiauliai. De Sygeplejeråd medicinsk skole blev etableret på det tidspunkt. I 1991 Medicinsk skole blev ændret til det Højere Medicinsk skole og 1. september 2002 blev Det Naturvidenskabelige Sundhedspleje i Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College).

Šiauliai Højere Teknisk Skole begyndte sin historie, da Šiauliai agrozootechnical Skole blev grundlagt i 1959. I 1961 blev det Šiauliai Polytekniske Skole og siden 1991 har skolen fungeret som Šiauliai Højere Teknisk Skole. 1. september 2002 Šiauliai Højere Teknisk Skole blev fakultetet for Business og teknologier i Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College).

Gaven...

Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College) etableret i 2002 er en højere ikke-universitet skole. Det er det eneste State College i det nordlige Litauen. Over 2300 studerende studere på universitetet og over 260 lærere arbejde der. Både elever og lærere deltager konstant i forskellige seminarer, konferencer, organisere og gennemføre forskellige internationale og faglige projekter, udføre anvendt forskning, har deres uddannelse praksis i virksomhederne i arbejdsmarkedets parter eller fortsætte deres studier på universiteter. I 2007/2008 kollegiet caries outnineteen ikke-universitetsuddannelser, er fakulteter for Health Care og Erhverv og teknologi fungerer.

Den Šiaulių Valstybinė Kolegija (Šiauliai State College) samarbejder med universiteterne i Litauen Akademiet følger kvalitetsstyringssystemet i overensstemmelse med LST ISO 9001: 2008 standart, som integrerer en del af European Foundation for Quality Management Excellence Model (EFQM) principper.

Grundlæggende fakta om Litauen og Šiauliai

Litauen er det land, som ligger i den vestlige ende af Østeuropæiske Slette, på bredden af ​​Østersøen. Statens navn - Republikken Litauen.

Officielle sprog: Litauisk. Det er en indo - europæisk, ikke - slavisk og ikke - germanske sprog.

Kapital: Vilnius. Større byer - Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Šiauliai. Panevezys

Baggrund: Uafhængig mellem de to verdenskrige, Litauen blev annekteret af Sovjetunionen i 1940. I marts 1990, Litauen blev den første af de sovjetrepublikker til at erklære sin uafhængighed.

Regering: Executive gren: chef for staten - formand leder af regeringen - Premier. Lovgivende gren: etkammersystem Parlamentet eller Seimas. Seimas består af 141 Seimas medlemmer, repræsentanter for mennesker, der vælges direkte eller ved hemmelig afstemning for fire - årig periode.

National valuta: euro

Befolkning: 3.378.600 (2007). Etniske grupper - litauere 83,45%, russere 6,31%, Polsk 6,74%, hviderussere 1,23%, ukrainere 0,65%, andre 1,62%.

Major religion: Katolikker.

Neighbour stater: North grænsen til Letland, East grænsen til Hviderusland, South grænsen til Polen, Southwest grænse med Rusland.

Litauen i centraleuropæisk tid: GMT + 2 timer om vinteren, GMT + 1 time i sommer.

Siauliai

Šiauliai er beliggende i den nordlige del af Litauen. Den blev første gang nævnt i krøniker på 22 September 1236. Den livlandske Orden blev ødelagt i denne kamp (Sun Battle). Nogle hævder dette er grunden Šiauliai er kendt som byen Sun. Sejr litauere og deres allierede i denne kamp er en meget vigtig begivenhed i historien om staten Litauen. The Sun Clock Square blev arrangeret i 1986 for at fejre 750-årsdagen for denne sejr. Ved denne lejlighed Hunter skulpturen blev bygget også. Det symboliserer oprindelsen af ​​byens navn. Byen fik sit navn fra soldater og jægere, som boede der.

Hele området af byen er 81.13 sq. km. Efter området Šiauliai er den tredje største by, i forhold til antallet af indbyggere (130.020 indbyggere) er det den fjerde.

Šiauliai er berømt for Bubiai Mound 15 km fra Šiauliai kendt for sit træ slot, som blev brændt af korsfarere, Salduve Mound som er i den østlige del af byen. Domantai-Jurgaiciai Mound er et helligt sted, dens andet navn er Hill of Crosses.

Byen undertiden blomstrede, nogle gange lidt fra krige, pest og brande. I dag er det den største kulturelle, industrielle og videnskabelige center i det nordlige Litauen.

Programs taught in:
Engelsk
Russisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Šiauliai State College

Mål (s) af en uddannelse: at uddanne kvalificerede internationale business specialister, der er i stand til at analysere erhvervsklimaet og processer, til at oprette og l ... [+]

Om programmet

Navn på Study Program: international business

Et område med undersøgelsen: Samfundsvidenskab

Studieretning: Erhverv og administration

Niveau af undersøgelsen: program 6

Type af undersøgelsen: College undersøgelser

Kvalifikation tildelt: Professionsbachelor i International Business

Certifikat tildeles: Professionsbachelor diplom

Minimal uddannelse for optagelse: SEKUNDÆR

Generel beskrivelse:

Mål (s) af en uddannelse:

At uddanne kvalificerede internationale business-specialister, stand til at analysere erhvervsklimaet og processer, til at oprette og lede en virksomhed, at gennemføre internationale forretningsmæssige projekter, til at kommunikere og forhandle på fremmedsprog ved at fokusere på de skiftende internationale erhvervsmiljø, forbrugernes behov og virksomhedens mål ved anvende den nyeste videnskabelige viden og socialt ansvarlige forretningsprincipper i nationale og internationale markeder.... [-]

Litauen Šiauliai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Litauen
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Šiauliai
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
på universitet

Læs mere på dansk

Šiauliai State College

Location address
Aušros ev. 40, Šiauliai LT-76241
Šiauliai, Šiauliai County, LT