Read the Official Description

Om LUNEX UniversityLUNEX Universitet er baseret i Luxembourg og er en privat skole, der er specialiseret inden for sport, sundhed, terapi og forebyggende medicin . Som en internationalt orienteret skole tilbyder LUNEX uddannelser anerkendt i hele Europa og perfekt tilpasset det globale marked .

Vores programportefølje er kendt for dets bæredygtighed og sociale relevans og giver eleverne de nye tilgange og perspektiver på de nye områder inden for sport og sundhed. Hvert studieprogram undervises 100% på engelsk af et internationalt akademisk team fra institutioner rundt om i verden. Gennem en kombination af teoretiske kurser og praktisk erfaring er LUNEX-studerende uddannet til at blive eksperter og ledere på deres område og udvikle sig i en globaliseret verden.

 • En international skole med en menneskelig berøring
 • 4 studieprogrammer inden for sundhed og sport (herunder et forberedende semester)
 • 100% engelsk kurser
 • Et internationalt og multikulturelt team


Vores 3-årige uddannelser inden for sport og sundhed

LUNEX tilbyder i dag 3 bachelorgrader, som er tilgængelige efter mindst 12 års skoleundervisning eller tilsvarende forudgående uddannelse. Disse uddannelser er udviklet i overensstemmelse med Bolognaprocessen for praktiske karriere og erhverv i hele Europa og er blevet akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse og Forskning (MESR) i Luxembourg.

Vores programmer er opdelt i 2 forskellige felter: sundhedsvidenskab på den ene side og ledelse på den anden side.

LUNEX bachelorgrad i sundhedsvidenskab

 • Fysioterapi B.Sc. forbereder fremtidige kandidater til fysioterapeutens erhverv for at forbedre individernes sundhed.
 • Motion og Sportsvidenskab B.Sc. sætter de studerende i stand til at opnå viden og praktisk erfaring med videnskabelige principper vedrørende motorisk læring, fysiologi, ernæring, biomekanik eller endog psykologi.

LUNEX bachelorgrad i ledelse

 • International Sport Management BA tilbyder viden og forståelse af virksomhedsledelse relateret til sport for at give eleverne den nødvendige knowhow til at kunne arbejde i det internationale miljø omkring sportsorganisationer.


Vores forberedende semester: Foundation Semester

Udover vores bacheloruddannelser har vi lavet et forberedende semester kaldet " Stiftelsens semester " med det formål at hjælpe eleverne med at forbedre deres engelskniveau og / eller styrke deres viden inden for videnskab (herunder kemi, fysik og biologi). Studerende kan vælge at starte deres studier med grundterminen før de forfølger vores fysioterapi (B.Sc.) eller øvelse

Desuden forventer LUNEX University at udvide sin uddannelsesportefølje for at kunne tilbyde sine elevernes kandidatuddannelse i en nær fremtid.


Vores moderne og unikke campus i Luxembourg

LUNEX ligger i hjertet af Europa, og har en ideel geografisk beliggenhed , som giver adgang til nye markeder over hele verden og tilbyder et interessant ekspertnetværk. Dette omfatter sportsorganisationer, klubber og føderationer eller endda træningscentre og terapeutiske metoder. Hvad angår vores campus i Differdange (ved navn European Sports City 2018), er den baseret et par meter fra et stadion og sportsfaciliteter. Herudover er campuset fuldstændig renoveret og er nu udstyret med state of the art teknologi samt et moderne og digitalt miljø , der gør det muligt for studerende at udføre alle casestudier og praktiske øvelser optimalt.

På LUNEX har eleverne mulighed for at studere i et unikt læringsmiljø. Faktisk har campus været b uilt i stedet for den gamle swimmingpool i Differdange og poolstrukturen er blevet omdannet til et auditorium. Derudover er alle vejrbaner designet på gulvet for at lede eleverne til de forskellige klasseværelser, og afslapningsområder er også tilgængelige for studerende.


Hvorfor studere ved LUNEX University?

 • Studier tilpasset det globale arbejdsmarked
 • Små klassestørrelser (20-40 elever pr. Klasse max.)
 • Individuel og personlig support til hver elev
 • Optimal kombination af teori og praktisk erfaring
 • Fleksible programmer til at ledsage højtydende sport og karriere
 • State-of-the-art udstyr
 • International læringsmiljø
 • Tværfaglig udveksling


Sådan ansøger du om et LUNEX-studieprogram

For at ansøge om et af vores programmer skal du have mindst 12 års skoleundervisning eller tilsvarende forudgående uddannelse . Hvis du opfylder dette krav, skal du bare udfylde vores online ansøgningsskema og deltage i en af ​​vores ansøgningsdage (optagelsesprøver).

Der er ingen ansøgningsfrist, det er muligt at anvende hele året.

Mere information findes på vores hjemmeside.

Vær en del af det! Vær en del af LUNEX!

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Programmet International Sport Management (BA) giver eleverne mulighed for at få indgående kendskab til virksomhedsledelse og økonomi for at forberede dem til en vellykke ... [+]

I dag er sport en unik, global og voksende industri. Det er ikke længere en simpel aktivitet, men en underholdning samt en forretning, der er blevet en sand udfordring blandt organisationer. Dermed er behovet for dygtige sportsforvaltere nu vigtigere end nogensinde før.

International Sport Management grad giver eleverne en dybdegående viden om økonomi og business management aspekter anvendt til international sport . Denne bachelorgrad i sportsforvaltning sigter mod at forberede fremtidige ansvarlige og teknisk kompetente ledere inden for sport, som er i stand til at lede, styre og drive forretninger, sportsorganisationer eller faciliteter.... [-]

Luxembourg Differdange
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Luxembourg
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Differdange
    )

)
1
October 2019
Full-time
6 semestre
på universitet

Læs mere på dansk

LUNEX University - Be part of it.

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxembourg District, Luxembourg