Read the Official Description

ISAE UNIVERSITET Det åbnede som SUPERIOR INSTITUTE OF BUSINESS ADMINISTRATION i 1985, den første post-media enhed af privat uddannelse, der er godkendt af Undervisningsministeriet i Panama, i hvad der står som det tredje niveau af de videregående uddannelser. Dens grundlæggere var Dr. Plutarco Arrocha og Dr. Xiomara de Arrocha.

I de otte års drift og Højere Institut for Business Administration uddannet de som teknikere, mere end 600 panamanians i forskellige faglige retningslinjer for erhvervslivet.

No.272 i 1994 ved dekret af 27. maj 1994 skaber universitetet opnås og kaldte ISAE UNIVERSITET, ændre betydningen af ​​forkortelsen af Videregående uddannelsesinstitution INDGIVELSESVEJ.

skole

mission

 • Tog fagfolk, konkurrencedygtig integritet med høje moralske værdier, kritisk, sociokulturelle og globalt udsyn ved at styrke deres kompetencer og tilegnelse af viden gennem videnskabelig forskning, social opsøgende og en proces med uafhængig undersøgelse, semipresencial, med støtte af teknologiske redskaber.
 • Understreg en proces med teoretisk og praktisk læring, hvor deltageren og facilitatoren spiller en ledende rolle i undervisningen - læring.

udsigt

Giver adgang til videregående uddannelse og giver rig mulighed for mulighederne befolkning, deres arbejdsforhold, personlig, social, marginaliseret eller anden art, kan ikke læres gennem studie tilstande, der kræver fysisk, daglig eller bistand frekvens klasser.

Vi fokuserer på at være en frontline institution, internationalt anerkendt og permanent innovative, med henblik på at bidrage til sociale forandringer, der er nødvendige for at skabe et klima af velvære, egenkapital og fred kultur. En institution, der udformet ud fagfolk til at udføre opgaver med høj ansvarsfølelse, både offentlige og private sektor, med succesfuld rolle i den sociale og arbejdsmiljø, med henblik på at levere de kvalificerede menneskelige ressourcer, at landet har brug for i sin udvikling gennem uddannelse af dygtige fagfolk, taler flydende teknologi og moderne og effektive værktøjer, hensigtsmæssigt at kompleksiteten i den globaliserede verden; derfor en stadig vanskeligere, krævende og konkurrencedygtigt arbejdsmarked.

vores værdier

 • Socialt engagement: Vores organisation er stærkt engageret i samfundet for den mulighed, der er givet til at træne sine medlemmer i kender og kender - hvordan.
 • Ærlig kommunikation ÅBEN: En af de vitale standarder i præsentationen af de tjenester, vi tilbyder, da det kræver, at alle oplysninger til alle af vores brugere er tilgængelig.
 • Integritet: Det giver os den moralske kraft samfund til at præsentere os selv som et pålideligt alternativ til at opnå faglige og karrieremål.
 • Resultatorientering: "Kvalitet er ikke kontrolleret, det sker" er en af de vigtigste værdier i arbejdet i vores universitet og vores organisation arbejder dagligt i for at opnå det .
 • TEAMWORK: Vores projekter er garanteret succes, fordi de er udviklet med støtte fra den hele organisationen, hvilket har ført til at udvikle denne værdi som en mystisk daglige arbejde.
 • Tilfredshed for vores brugere: Alle vores daglige indsats er rettet mod at opnå denne værdi, som vi som et redskab til at nå vores organisatoriske vækst "En tilfreds kunde er den bedste reklame"
 • ANSVAR: Som en faglig uddannelse organisation har i dette sætter standarden, der styrer os i udviklingslandene programmer, udstede værdipapirer mv Og så kom før samfundet som en pålidelig institution.
 • Professionalisme, etisk forstand: De projektets mål med høj etisk og faglig forstand værdier for integralet ret af de menneskelige ressourcer.
Programs taught in:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

ISAE Universidad

Kend Know Brug effektivt, værktøjer og teknologi til at træffe fornuftige beslutninger, at problemer og situationer, der kræver konkrete løsninger for en organisation. ... [+]

data Modalitet: Blended - et emne per måned Klasse tidsplan: mandag til fredag fra 18:00 til 22:00 eller lørdage / søndage fra 8:00 til 16:00 Titel: Degree i Business Management Graduate-profil

kender kender

Anvendes effektivt, at værktøjer og teknologi træffe fornuftige beslutninger, på problemer og situationer, der kræver konkrete løsninger for en organisation. Kender og forstår alle de grundlæggende spørgsmål for beslutningstagning samt historie og grundlæggende elementer i ledelse. Planlæg anvendelsen af ​​disse ideer til det daglige arbejde. Analyser processen med forberedelse og evaluering af projekter. Udvikler og anvender matematisk, statistisk, for at løse problemet i behandlingen af ​​risikomodeller. Identificerer mulighederne for beskyttelse af risiko ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
40 måneder
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk
ISAE Universidad

Visionen for dette løb er orienteret "i at fremme pædagogisk innovation, anvendelse af høje borgerlig-sociale værdier i lærer-elev og uddannelsesmæssige administratorer f ... [+]

Race Oversigt

Visionen for dette løb er det rettet "at fremme uddannelsesmæssige nyskabelser, bruger høje borgerlig-sociale værdier i lærer-elev og uddannelsesmæssige administratorer forhold" I mission Bachelor i grundskole fra ISAE Universitet, at " humanistisk uddannelse og videnskabelige og teknologiske undervisere, der bidrager til en modernisering af Panamas uddannelse, sikre konkurrenceevnen, kritikalitet og ekspertise inden for professionel ydeevne".

data Modalitet: Blended - et emne per måned Klasse tidsplan: mandag til fredag fra 18:00 til 22:00 eller lørdag: 8:00 til 04:00 Titel: Degree i Folkeskoleloven Graduate-profil

Kendskab (Viden og forståelse)

Fortolker filosofien og uddannelsespolitik efter den politiske, økonomiske og sociale virkelighed i landet. Fortolk den historiske udvikling af grundskolen siden kolonitiden til i dag. Det anerkender de principper, mål og pædagogiske teknikker, der gælder i grundskolen på klasseværelset niveau. Det erkender de begreber og omfanget af uddannelsesplanlægning og dets forhold til socioøkonomiske og politiske udvikling i de nationale og institutionelt plan. Analyser mål, idealer og uddannelsesmæssige værdier, der danner grundlaget for Panama filosofi. Bedøm økologisk kultur og national anvendelse af naturressourcer og afbalanceret udvikling som et vigtigt økologisk bevaring miljømæssige elementer. Fortolker planlægningsprocessen og implementeringsfaserne i udviklingen af ​​planer pædagogiske udvikling på det primære niveau. Analyser karakteristika og komponenter i den gældende administrative proces i organisationen og ledelse i folkeskolen. Evaluerende processer tolker udviklingen af ​​barnet fra 6 til 11 år deltager kronologiske individuelle forskelle. ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
44 måneder
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk
ISAE Universidad

Bachelor of Science i Uddannelse er en tværfaglig uddannelse, der integrerer de videnskabelige vidensfelter, humanistisk og teknologisk område. ... [+]

Race Oversigt

Bachelor of Science i Uddannelse er en tværfaglig uddannelse, der integrerer de videnskabelige vidensfelter, humanistisk og teknologisk område.

I dette løb tværfaglige opmærksomhed fokuserer på erkendelsesteoretiske og instrumenter, der vil lette undersøgelse i graduate adressering forskellige undervisningssituationer, samt problemløsning. Desuden er kendskab til den pædagogiske virkelighed tilvejebragt således, at overførsel af viden opstår gennem professionel praksis og praktiske anvendelser i forskellige fag.

data Modalitet: Blended - et emne per måned Klasse tidsplan: mandag til fredag fra 18:00 til 22:00 eller lørdage / søndage fra 8:00 til 16:00 Titel: Bachelor of Science i Uddannelse Graduate-profil ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
44 måneder
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk
Location address
Vía Ricardo J. Alfaro
Panama City, Panama, PA
Social Media