Read the Official Description

Siden 1895 den prestigefyldte Culinary Institute LE Cordon Bleu er anerkendt verden over for innovation i uddannelse af fagfolk, der udmærker sig verdens turisme.

Siden da har LE Cordon Bleu med succes udviklet sig i turistindustrien og gæstfrihed, så i dag, efter 115 år, har vores brand etableret sig verden over som et symbol på innovation og kvalitet.

Ikke fremmed for hvad vores brand står for, da vores start til dato har vi været dedikeret til at forbedre og udvikle vores infrastruktur og kvaliteten af ​​de ydelser, vi leverer til det ene formål at demonstrere, i Peru og verden, at vores kandidater , medarbejdere og studerende er de virkelige vidnesbyrd om ekspertise og innovation i deres faglige præstationer; LE Cordon Bleu fordi PERU ved, at op til os at gøre vores corporate mission vision og virkelighed:

Udsigt

At være den førende organisation i Latinamerika i dannelsen af ​​menneskelige talent for bæredygtig udvikling af turistindustrien.

mission

At være meget konkurrencepræget for de globale rejsebranchen mennesker, med vægt på gæstfrihed, mad, drikkevarer og fødevarer videnskab, ved at anvende metoder og avancerede teknologier orienteret ekspertise og bæredygtig udvikling.

Institutionelle Værdier

EXCELLENCE: Overskridelse forventninger vores kunder i kvalitet, høflighed og service.

INNOVATION: anvende vores kreativitet til at øge værdien af ​​de varer og tjenester, der leveres til vores kunder.

EFFEKTIVITET: opfylde vores opgaver og forpligtelser på den rigtige kvalitet og den bedste tid.

ANSVARSFRASKRIVELSE: evne til at opfylde vores forpligtelser og acceptere konsekvenserne.

DISCIPLIN: Mød vores aktiviteter indenfor etableret med de procedurer og regler.

Programs taught in:
Spansk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: