Read the Official Description

Uddannelse en kvinde måde


Cottey College er en uafhængig, liberale kunst og videnskab kvinders college i Nevada, Missouri. Siden 1884 har kollegiet tilbudt unge kvinder mulighed for at lære og vokse til ledere, rollemodeller og selvsikrede personer./>


I dag fokuserer Cotteys unikke kombination af kvinders eneste uddannelse, høje akademiske standarder, på lederudvikling, engagement i en international oplevelse for hver elev, og et motiveret højtydende samfund er kernen i dets succes. På Cottey har vi flere graders muligheder, der er beregnet til dine behov. Du kan fuldføre en Bachelor of Arts-grad på fire år med en af ​​følgende majors - Business, Engelsk, Miljøstudier, Sundhedsvidenskab, International Business, International Relations, Liberal Arts eller Psychology. Kandidater fra vores BA-program er velforberedte til at komme ind i verden af ​​arbejde og for avanceret studie på kandidat- eller lovskolen. Derudover tilbyder Cottey toårige, associerede grad muligheder. Du kan tjene en Associate in Arts, Associate in Science, Associate in Fine Arts - Kunst, Associate in Fine Arts - Dans, Associate in Fine Arts - Theatre, eller Associate in Arts - Music grad. Disse uddannelser er omhyggeligt designet til at lette overførslen til et fireårigt kollegium eller universitet, hvis du ønsker at fuldføre en kandidat i et andet område end en af ​​de her nævnte majors. Vores alumnee går videre til dynamiske karriere indenfor business, underholdning, marketing, uddannelse, sport, kommunikation og mange andre. Vigtigst er, at de fortsætter deres særlige forbindelse med kollegiet og hinanden i løbet af deres liv og karriere./>

Kraften til en Kvindeuddannelse


Hvis du vil være i et miljø, hvor du føler:/>

 • mere magtfuld,
 • sikker på dig selv
 • inspireret til at blive involveret,
 • del af et tæt samfund

så er et kvindehøjskole, som Cottey College , et godt valg. Overvej følgende fakta, og din beslutning skal være indlysende:

 • Kandidater fra kvinders gymnasier er mere end dobbelt så sandsynlige som kandidater fra colleges colleges at modtage ph.d.-grader.
 • Næsten halvdelen af ​​kandidater fra kvinders gymnasier har opnået avancerede grader, og 81% har fortsat deres uddannelse ud over college.
 • Kandidater fra kvinders gymnasier er mere succesrige i karriere; de har tendens til at holde højere positioner, er lykkeligere og tjener flere penge.

Hvor vil du hen?


Med en track record som vi netop nævnte, vil Cottey forberede dig til at gøre hvad du vil i livet. Tro ikke på os? Se på disse tal:/>

 • På Business Week's liste over de 50 kvinder, der er stigende stjerner i Corporate America, modtog 30 procent deres baccalaureatgrader fra kvindehøjskoler.
 • 33 procent af de kvindelige bestyrelsesmedlemmer i Fortune 1000 virksomheder er kvinders akademikere.
 • Næsten en fjerdedel af de nuværende kvindelige kongresmedlemmer deltog i kvinders gymnasier.
 • En af hver syv kvinde kabinet medlemmer i staten regeringen deltog i en kvinders college.
 • 20 procent af kvinderne blev identificeret af Black Enterprise Magazine, da de 20 mest magtfulde afroamerikanske kvinder i corporate America udgik af kvinders gymnasier.

Mission, Vision, Læringsresultater og Værdier


Mission/>

Cottey College , en uafhængig liberal arts og science college, uddanner kvinder til at være medvirkende medlemmer af et globalt samfund gennem en udfordrende læreplan og en dynamisk campus oplevelse. I vores forskelligartede og støttende miljø udvikler kvinder deres potentiale til personlige og faglige liv i intellektuelt engagement og tankevækkende handling som elever, ledere og borgere.

Vision

Cottey College vil være en videregående uddannelsesinstitution for kvinder med forskellig baggrund, der søger adgang til ekstraordinære uddannelsesprogrammer og vil fokusere på tre ledende tråde: ledelse, social ansvarlighed og global opmærksomhed. Med omhu og respekt for hver elev vil vi styrke kvinderne til at berige deres liv, realisere deres fulde potentiale og gøre værdifulde bidrag til samfundet. Cottey College vil være et voksende, levende, karakteristisk og selektivt college for kvinder, velkendt og respekteret for programmer leveret i flere og tilgængelige formater, up-to-date faciliteter og akademisk ekspertise.

Kerneværdier

Cottey College 's kerneværdier er baseret på tradition og historie som fastlagt af grundlæggeren Virginia Alice Cottey og støttet af ejerskabet af PEO Sisterhood. Disse syv værdier præciserer vores identitet, fortid, nutid og fremtid.


Uddanne kvinder til at være kyndige og tænke medlemmer af et globalt samfund./>

Fremme intellektuel vækst gennem studiet af videnskab, kultur og samfund og udvikling af stærke praktiske færdigheder, herunder kommunikation, analyse og problemløsning.

Udvikle ansvar for at fremme positive bidrag fra kvinder gennem deres personlige og faglige liv.

Respekter Forskel ved at skabe et klima med åbenhed og forståelse for en mangfoldighed af ideer, perspektiver, kulturer, oplevelser og bidrag, der omfatter et multikulturelt samfund.

Udbrede globale perspektiver ved at fordybe eleverne i nye kulturer og erfaringer og forbedre deres forståelse af sammenhængen i vores globale økonomi og kulturelle praksis.

Fortsæt tankevækkende handling ved at dyrke en atmosfære af undersøgelse, integritet, ærlighed og gensidig respekt.

Udvikle kvinders lederskab ved at give mulighed for at vokse intellektuelt, socialt, æstetisk, åndeligt og fysisk for at realisere det enkelte potentiale.

Studenter læringsresultater for Cottey College

En succesfuld Cottey-studerende

 1. Anerkender kvindernes roller
  En Cottey-studerende demonstrerer en forståelse af kvinders fortid, nuværende og udvikling af bidrag.
 2. Beriger hendes viden
  En Cottey-studerende demonstrerer en forståelse af ideer fra en række akademiske discipliner.
 3. Tænker kritisk
  En Cottey-studerende udforsker problemer, inden han accepterer argumenter eller danner konklusioner af sig selv.
 4. Kommunikerer effektivt
  En Cottey-studerende bruger passende midler til at kommunikere tydeligt.
 5. Løser problemer
  En Cottey-studerende skaber løsninger, integrerer og anvender viden og færdigheder på tværs af studier og erfaringer.
 6. Respekterer mangfoldighed
  En Cottey-studerende er opmærksom på kulturelle sammenhænge, ​​sammenligner og kontrasterer mønstre og respekterer forskelle.
 7. Samarbejder succesfuldt
  En Cottey-student engagerer respektfuldt andre til at fremme et støttende miljø og bidrager med ideer og indsats for at fremme gruppens arbejde.
 8. Agerer Ansvarligt
  En Cottey-studerende er reflekterende og handler etisk som et personligt og socialt ansvarligt medlem af globale, nationale og lokale samfund.


Æreskode

Cottey College definerer og udtrykker den etiske ånd, hvori vi, medlemmerne af Cottey-samfundet, forfølger kvinders uddannelse. At erkende, at et læringsfællesskab ikke kan fungere godt uden respekt for grundlæggende moralske orden, forstår vi også, at fremme af ekspertise kræver stadig større engagementer. Udover grundlæggende moralske principper bekræfter vi også Virginia Alice Cotteys vægt på udvikling af fremragende personlighed og de mere specifikke etiske standarder for de faglige sammenslutninger, der fører tilsyn med adfærd og kvalitet på videregående uddannelser. Vi, medlemmerne af Cottey College samfund, forpligter os til at handle med:

 1. Personligt ansvar.
 2. Akademisk ærlighed og integritet af ord.
 3. Moral respekt for personer og deres ejendom.
 4. Etisk bekymring for kollegiums samfund og menneskets bredere samfund.

Embracing disse idealer, vi tilstræber den løbende opfyldelse af dette kollegiums mission som et center for højere, human læring.


Hurtige fakta


Type: En uafhængig, liberal arts og science college for kvinder./>

Studerende Body: Cotteys boligstuderende befolkning på 350 kvinder repræsenterer typisk 40 stater, Canada og 26 lande.

Sted: Nevada, Missouri (pop. 9.000), cirka 100 miles syd for Kansas City. Campus indtager 14 bygninger på 11 bykvarterer og et 33 hektar stort skovområde med en lodge.

Arv: Virginia Alice Cottey grundde kollegiet i 1884 med den faste tro på, at kvinder fortjente den samme uddannelse som mænd. Hun bragte kollegiet til PEO Sisterhood i 1927, hvilket gjorde det til det eneste nonsektariske kollegium, der ejes og støttes af kvinder. PEO Sisterhood, en filantropisk uddannelsesorganisation på over 225.000 medlemmer, er dedikeret til at give uddannelsesmæssige muligheder for kvinder.

En Cottey Education: Fremhæver høje akademiske standarder med unikke muligheder for personlig vækst gennem bolig-, kulturelle og intellektuelle oplevelser. Mere end 8.900 alumnae lever over hele verden. Cottey College diskriminerer ikke ved indrejse eller adgang til eller behandling i sit program og aktiviteter på grundlag af race, creed, national oprindelse, alder, seksuel orientering eller fysisk handicap.

Residence Halls: Tre boliger haller hvert hus 100 til 150 studerende, der bor i lejlighedskompleks suiter. Hver suite rummer 10-12 studerende og omfatter enkelt- og dobbeltværelser, en stue, stort badeværelse og tekøkken.

Organisationer: Studerende kan være ledere i mere end 40 organisationer på campus, der repræsenterer fagområder, kulturelle og fritidsinteresser eller sociale, religiøse og frivillige aktiviteter.

Tjenester: Studentlivets kontor tilbyder ledelsesudvikling, rådgivningstjenester og en begrænset sundhedsklinik.

Amerikanske nyheder


Cottey er glad for at blive anerkendt igen blandt de mest elite gymnasier og universiteter i landet. Vi tilbyder dette som bevis på vores engagement i at give eleverne en udfordrende læseplan til en overkommelig pris. Den amerikanske nyheder/>

# 7 Bedste gymnasier

# 2 Bedste Værdi Colleges

# 2 Mindst Studentergæld ved eksamen

# 3 Flertallet af internationale studerende

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Cottey College

Enhver organisation, fra en iværksætteropbygning til globale, komplekse virksomheder, er bygget ud fra de almindelige forretningsprincipper, der læres i Cotteys forretnin ... [+]

Enhver organisation, fra en iværksætteropbygning til globale, komplekse virksomheder, er bygget ud fra de almindelige forretningsprincipper, der læres i Cotteys forretningsprogrammer. Den viden, færdigheder og tilgange, du lærer på Cottey, kan anvendes i stort set enhver karrierevej.

Hvad er anderledes hos Cottey? Erfaringsmæssig læring understreges på Cotteys forretningskurser, så du kan anvende teori og lære til virkelige situationer. For eksempel kan elever i en introduktionsklasse arbejde med en lokal virksomhed på sine regnskabs- eller forretningsplaner. De fleste kurser har case studies, hvor eleverne anvender deres viden til at løse forretningsproblemer i virkelige organisationer./>... [-]

USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Cottey College

Det internationale erhvervsprogram forbereder eleverne til succesfuldt at drive virksomheder i dagens globale økonomi. Det giver grundlæggende viden om regnskab, markedsf ... [+]

Programbeskrivelse

Det internationale erhvervsprogram forbereder eleverne til succesfuldt at drive virksomheder i dagens globale økonomi. Det giver grundlæggende viden om regnskab, markedsføring, ledelse og økonomi og udvider denne viden gennem klasser i global business, multinational finansiering, international ledelse og kurser om handel i bestemte geografiske områder af verden. Det understreger standarden for "learning by doing". Nogle højdepunkter inkluderer:

Et semester af erhvervsuddannelse i udlandet taget i den geografiske placering af den studerendes valg.En sommer praktik på et multinationalt selskab.Erfaringsmæssige læringskomponenter, som giver eleverne mulighed for at anvende deres in-class læring. For eksempel kan elever i en introduktionsklasse arbejde med en lokal virksomhed på sine regnskabs- eller forretningsplaner. De fleste kurser har case studies, hvor eleverne skal bruge deres viden til at løse forretningsproblemer, der er opstået hos forskellige virksomheder.En tur til udlandet for alle andetårige Cottey-studerende i løbet af den første uge af forårspause betalt af kollegiet.Prøveprogramplan... [-]
USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Cottey College

Tak for din interesse for Cotteys baccalaureatprogram i internationale relationer! Vi tilbyder en stor og en minor i internationale relationer og en række undersøgelsesku ... [+]

Programbeskrivelse

Tak for din interesse for Cotteys baccalaureatprogram i internationale relationer! Vi tilbyder en stor og en minor i internationale relationer og en række undersøgelseskurser på de politiske hovedfelter, herunder amerikansk politik, internationale relationer, komparativ politik, offentlig politik og offentlig administration. Vores program er designet til at forberede dig til en vellykket karriere inden for offentlig service og for private brancher i tænketanke, non-profit og medier. Derudover mentorerer vi vores studerende nøje, da de forbereder en kandidat / lovskole. Vores nylige alumnae for tiden forfølge graduate grader i offentlig administration og lov. Højdepunkterne i vores program omfatter:... [-]

USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Cottey College

Hvad betyder det at være kvinde i dag? Hvad betyder det tidligere? Hvad er feminisme? Hvordan afspejler og kultur kulturkultur og højkultur vores oplevelser som kvinder? ... [+]

Programbeskrivelse

Hvad betyder det at være kvinde i dag? Hvad betyder det tidligere? Hvad er feminisme? Hvordan virker kultur-populær kultur og høj kultur-reflektere og forme vores erfaringer som kvinder? Hvilken indvirkning har kvinder på verden? Hvordan kan vi forbedre kvinders situation i USA og i hele verden?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi stiller i Kvinder, Køn og Seksualitetsstudier , et højt tværfagligt studieområde, der påvirker alt, hvad vi gør på Cottey College . Fordi Kvinder, Køn og Seksualitetsstudier er så bred, giver det en stærkt supplement til enhver større du vælger.

En af de mest unikke træk ved Cotteys program for kvinder, køn og seksualitet er, at den er bosiddende i et kvinders college. Fra Virginia Alice Cotteys ønske om at uddanne kvinder til at være "kyndige, tænkende, modne voksne" til kollegiets nuværende mission til " uddanne ... kvinder til at være medlemmer af et globalt samfund gennem en udfordrende læreplan og en dynamisk campus oplevelse, "Cotteys primære bekymring er kvinder. Denne forpligtelse til kvinders uddannelse er kernen i kvinder, køn og seksualitetsstudier.... [-]

USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Cottey College

Miljøundersøgelser tilbyder et bredt udvalg af tankevækkende og praktiske kurser. Programmet er skræddersyet til at forberede eleverne på vellykkede kandidatstudier eller ... [+]

Miljøundersøgelser tilbyder et bredt udvalg af tankevækkende og praktiske kurser. Programmet er skræddersyet til at forberede eleverne på vellykkede kandidatstudier eller tilfredsstillende karriere. Vores mål er at forberede fremtidige ledere inden for civile eller føderale tjenester, miljøhøring, miljølovgivning, fisk og dyreliv, miljøvurdering og ledelse eller nye "grønne" industrier og tjenester.

Miljøundersøgelser kan være for dig, hvis ...Du kan lide den udendørs og højteknologiske analyseDu er interesseret i en bred vifte af discipliner (og vil prøve forskellige ting)Du bestræber dig på at få det 21. århundredes jobkompetencer til en tilfredsstillende og velbetalt karriereDu er ligeglad med din påvirkning på planetenDu søger intellektuelt stimulerende og tankevækkende ideerDu sætter pris på hands-on færdigheder, der er nødvendige for gradskolen, andre discipliner og erhvervDu kan lide at overføre discipliner, f.eks. Turisme, erhvervsliv, hydrologi, toksikologi, historie, engelsk, biologi, kemi, geografi, GIS / GPS, fjernføler)Klasser i et overblik... [-]
USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BSc

Cottey College

Biologi er undersøgelsen af ​​levende organismer og vitale processer. Biologer undersøger strukturen, funktionen, arveligheden og udviklingen af ​​alle levende ting - mik ... [+]

Programbeskrivelse

Biologi er undersøgelsen af ​​levende organismer og vitale processer. Biologer undersøger strukturen, funktionen, arveligheden og udviklingen af ​​alle levende ting - mikroorganismer, svampe, planter og dyr. Disse livsformer undersøges på alle niveauer: molekyle, celle, organisme og befolkning. Gennem laboratoriearbejde og feltarbejde erhverver biologi majors en grundlæggende forståelse af organismer, deres levesteder og de processer, der styrer deres livsaktiviteter.

Biologistudent præsenterer sin forskning om bioluminescerende bakterier

Hos Cottey ønsker vi at sikre, at din biologiuddannelse indeholder en bred vifte af emner og ikke kun de, der direkte vedrører biologi. Det er vigtigt at have en stærk baggrund inden for videnskabelig kommunikation, lederskab og oplevelsesmæssig læring, færdigheder, der kan hjælpe dig med at lykkes, ikke bare på Cottey, men i hele din karriere. Disse færdigheder er indbygget i biologi pensum og i vores co-curricular tilbud. På Cottey,... [-]

USA Nevada
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nevada
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

We Are Cottey