Read the Official Description

UNIVERSITET SNAPSHOT

Main Campus

Velkommen til Grand Canyon University (GCU), Arizona førende private kristne universitet. For mere end 65 år har vores Phoenix campus været porten til succes for utallige lærde og industrien ledere. Vores engagement i vores kristne verdenssyn udføres på kærlig vis, der giver større enhed på tværs af universitetet, og vores fundamentale dokumenter hjælper formulere disse overbevisninger og hvem vi er som et fællesskab. Med acres af naturskønne grunde og fremragende faciliteter, inviterer vi den næste generation af studerende og arbejder fagfolk til at nyde den komplette universitet oplevelse.

University vækst

GCU vokser hurtigt med planer for fortsat ekspansion. Siden 2009 har vi investeret millioner i universitetet for at forbedre kvaliteten af ​​akademiske tilbud og studerendes erfaringer. Denne infrastruktur omfatter nye klasseværelser, laboratorier, biblioteker, student støttecentre, kollegier og rekreative faciliteter. I efteråret 2016 hilste vi et rekordantal studerende til vores Phoenix campus, og vi planlægger at udvide vores elevpopulation og campusfaciliteter fremadrettet.

Vores universitet også fortsat imødekomme vores voksende online og aften studerende samfund. Vi har titusindvis af online studerende på klasse fra hele verden. Til gengæld er vi hele tiden forfine vores digitale platforme til at levere GCU enestående campus erfaring til virtuelle indstillinger. Vi er også at opbygge yderligere campus steder at hjælpe fuld tid og aften studerende deltage i klassen tættere på hjemmet.

"Ny" er infunderet i hele GCUs voksende campus. I efteråret 2016 færdiggjorde vi byggeri på en moderne bygningsteknik på 173.447 kvadratmeter, designet til at imødekomme vores voksende antal studerende, der studerer i STEM-majors. Vi åbnede også tre nye on-campus lejlighedskomplekser til opperclassmen. Som led i vores initiativ til at tilføje 10 nye sportsfaciliteter til campus i de næste to år, afslørede vi det helt nye, 6.000-plads GCU Stadium i efteråret 2016, hjemsted for vores NCAA Division I fodboldhold.

GCU har også udvidet udenfor campus til at omfatte nye egenskaber. GCU Hotel ligger tæt på campus og tilbyder overkommelige værelsespriser og renoverede overnatningssteder - det perfekte sted for familier at bo, når de besøger deres studerende. Canyon 49 Grill, der ligger i hotellet, tilbyder det perfekte lokale hangout med lækker mad, familievenlig atmosfære og masser af Lope-ånd og gæstfrihed. Udforsk GCU Hotel ved at besøge gcuhotel.com; Klik på Spisning for at gennemse Canyon 49 Grills menuer. Grand Canyon Beverage Company, der også ligger i hotellet og på campus, tilbyder gourmetdrikke, herunder kaffe, te og specialdrikke.

Student Experience at GCU

Hos GCU, vil du finde alt hvad du behøver for at nyde en fuld kollegium oplevelse, fra NCAA Division I atletik, så de passer-stil kollegier, populære spisemuligheder, sjove arrangementer og klubber og organisationer. Traditionel, online og aften studerende lige værdsat medlemmer af vores samfund og få fuld adgang til GCU s campus ressourcer og begivenheder.

GCUs mission og vision

Vision

GCU er et premier kristent universitet, der uddanner eleverne til at lede og tjene.

Mission

Grand Canyon University forbereder eleverne til at blive globale borgere, kritiske tænkere, effektive kommunikatorer og ansvarlige ledere ved at give en akademisk udfordrende, værdibaseret læseplan ud fra sammenhængen i vores kristne arv.Christian Worldview: Kandidater fra GCU vil kunne udtrykke aspekter af det kristne verdensbillede, som påvirker menneskelig værdi og værdighed, etisk beslutningstagning, akademiske discipliner og kald.

"For der er en Gud, og der er en mægler mellem Gud og mænd, Manden Kristus Jesus." (1 Timothy 2: 5)

Globale borgere: Globale borgere lærer med empati, undgår etnocentrisme og omfavner virkeligheden, at folk er forskellige. De sætter pris på en række perspektiver på historie, religion, værdisystemer og mange andre aspekter af livet. Globalt statsborgerskab betyder, at vi ved at forstå andre lærer os at forstå os selv.

"Den samme Herre er allesherre og velsigner alle dem, som påkalder ham." (Romerne 10: 12b)

Effektive kommunikatorer: Effektive kommunikatorer udmærker sig i sprogfærdigheder, forstår hvordan det skriftlige ord påvirker andre intellektuelt og følelsesmæssigt og udfordres til at ansætte nye spillesteder og kommunikationsmåder.

"Må mine mundes ord og mit hjertes meditation være behagelige for dig, Herre." (Salme 19:14)

Ansvarlige ledere: Ansvarlige ledere er baseret på verdens virkelighed, accepterer konsekvenserne af valg og stræber uselvisk for at hjælpe andre med at opfylde deres højeste potentiale gennem tjenerledelse.

"I stedet skal den, som vil blive stor blandt jer, være din tjener." (Matteus 20:26)

Kritiske tænkere: Kritiske tænkere arbejder for at beherske klarhed og logik i tankerne. De stiller spørgsmål og forfølger viden for at undgå blind accept af ideer, søger efter løsninger frem for at bo på problemer.

"Gør dit bedste for at præsentere dig selv for Gud som en godkendt, en arbejdsmand, som ikke behøver at skamme sig over, og som korrekt håndterer sandhedens ord." (2 Timothy 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Grand Canyon University

Dagens gymnasielærere står over for unikke udfordringer. Udover at instruere unge sind, er lærerne undertiden konfronteret med situationer, der ville have gavn af faste e ... [+]

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbudt af: College of Humanities and Social Sciences

Oversigt

Trives i en klasseværelse

Dagens gymnasielærere står over for unikke udfordringer. Udover at instruere unge sind, er lærerne undertiden konfronteret med situationer, der ville have gavn af faste etiske standarder. Principper søger efter pædagoger, der har etisk styrke ud over en kombination af indholdskendskab og undervisningskompetence. * Hvis du gerne vil bidrage til dit samfund ved at blive en pædagog, kan Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts i History for Secondary Education kan hjælpe dig med at blive en mellemskole eller gymnasiet sociale studier eller historie lærer. College of Humanities and Social Sciences tilbyder dette historielæreruddannelse for at give et solidt fundament i historisk indhold og klasseværelset færdigheder til en vellykket karriere i undervisning i en læseplan infused med kristen og etisk lære.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Dette relevante og vigtige uddannelsesprogram er for studerende, der søger en introduktion på universitetsniveau til Bibelen, grundlæggende kristne doktriner og teologi, ... [+]

Dette relevante og vigtige uddannelsesprogram er for studerende, der søger en introduktion på universitetsniveau til Bibelen, grundlæggende kristne doktriner og teologi, personlig åndelig udvikling, et kort overblik over andre verdensreligioner og principper for lederskab i kirker og andre kristne ministerier.

Som sådan er programmet godt forberedt for en person, der planlægger at gå på en skole eller et seminar og blive kirkekarl eller en lejleder i en lokal kirke. Læreplanen udnytter bibelske studier som fundamentet og forståelse af teologi, filosofi og kristen historie som rammer for at kommunikere Kristus til forskellige målgrupper. Ud over den åndelige dannelse og eksegetiske færdigheder, der er afgørende for kristne studier, vil kandidater kunne anvende kommunikation, ledelse og organisatoriske færdigheder, der er nødvendige for et effektivt ministerium.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Kandidater fra Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet vil udnytte bibelske studier som fundamentet og forståelse af teologi, filosofi ... [+]

Kandidater fra Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet vil udnytte bibelske studier som fundamentet og forståelse af teologi, filosofi og kristen historie som rammer for at kommunikere Kristus til forskellige målgrupper. Ud over den åndelige dannelse og eksegetiske færdigheder, der er afgørende for kristne studier, vil kandidater kunne anvende kommunikation, ledelse og organisatoriske færdigheder, der er nødvendige for et effektivt ministerium.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på filosofi tilbyder en omfattende teologisk uddannelse, der giver eleverne de færdigheder og viden, der er afgørende for trof ... [+]

Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på filosofi tilbyder en omfattende teologisk uddannelse, der giver eleverne de færdigheder og viden, der er afgørende for trofaste ministerier.

Du vil fokusere på den indadgående udvikling af karakter baseret på kristne værdier og principper. I hele BA i kristne studier med vægt på filosofi programmet vil du også få evnen til at tjene med visdom og følsomhed, mens du tjener inden for den lokale kirke og andre kristne omgivelser.

Filosofiens vægt på det kristne studieruddannelse forbereder dig til ministeriet, der kræver etisk og ideologisk engagement på den offentlige arena. Du vil også have en intim eksponering for kompetencer, der er nødvendige for service som effektive ministre, der er i stand til at engagere offentligheden og lede andre til at gøre det samme.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på Global Ministry program er designet til at tilbyde en afrundet teologisk uddannelse og udstyre de studerende med de grundlæ ... [+]

Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på Global Ministry program er designet til at tilbyde en afrundet teologisk uddannelse og udstyre de studerende med de grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for trofaste ministerium. Det globale ministeriums program fokuserer på den indre dannelse af Kristuslignende karakter med vægt på evnen til at ministere ved hjælp af visdom og følsomhed inden for de lokale kirker og kristne miljøer. Målet med denne Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet er at give dig de bibelske og teologiske grundlag for effektive missioner, forståelse af missioner fra et historisk perspektiv og væsentlige færdigheder til effektiv kommunikation af evangeliet på tværs af kulturer. Udrustet med væsentlige kompetencer som kritisk tænkning, lederskab og global opmærksomhed, kan du tjene som en indflydelsesrig minister eller missionsleder i kirker og missioner i nordamerikanske og internationale omgivelser.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på tilbedelse Lederskab uddannelsesprogrammer rammer denne balance mellem teologisk udforskning og ... [+]

Kristne leders rolle og betydning udvikler sig hurtigt, ligesom mulighederne for at påvirke folks liv. De færdigheder, baggrundskendskab og erfaring, der er nødvendige af dem, der ønsker at afsætte deres liv til ministeriet i vores moderne verden, skal give en bred vifte af ledelses- og støttefærdigheder til at betjene deres samfund.

Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i kristne studier med vægt på tilbedelse Lederskab uddannelsesprogrammer rammer denne balance mellem teologisk udforskning og 21st århundrede ansøgning.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Kandidater fra Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet vil udnytte bibelske studier som fundamentet og forståelse af teologi, filosofi ... [+]

Kandidater fra Grand Canyon University 's Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet vil udnytte bibelske studier som fundamentet og forståelse af teologi, filosofi og kristen historie som rammer for at kommunikere Kristus til forskellige målgrupper. Ud over den åndelige dannelse og eksegetiske færdigheder, der er afgørende for kristne studier, vil kandidater kunne anvende kommunikation, ledelse og organisatoriske færdigheder, der er nødvendige for et effektivt ministerium.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts i engelsk for videregående uddannelser er designet til at give fremtidige mellem- og gymnasiepædagogere den viden og prak ... [+]

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbudt af: College of Humanities and Social Sciences

Oversigt

Forbered dig på at blive en licenseret engelsk lærer i gymnasiet

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts i engelsk for videregående uddannelser er designet til at give fremtidige mellem- og gymnasiepædagogere den viden og praktisk uddannelse, der er nødvendig for at være vellykkede engelsklærere i morgendagens varierede og hurtigt skiftende klasseværelser.

Denne Bachelor of Arts i engelsk uddannelsesprogram er tilgængelig fra College of Humanities and Social Sciences i samarbejde med College of Education. Når du tager eksamen fra denne kandidatuddannelse i gymnasiet, vil du opfylde krav til videregående uddannelsesbevis på engelsk. Du vil også kvalificere dig til mellemskole og gymnasium, som giver dig mulighed for at undervise i lønklasse 5-12.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk

BSc

Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Elementær Uddannelse uddannelsen forbereder eleverne til en karriere som en K-8 elementær lærer og at søge initial licens ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Elementær Uddannelse uddannelsen forbereder eleverne til en karriere som en K-8 elementær lærer og at søge initial licensure. At tjene denne grad tjener som Pathway for at komme ind på uddannelsesområdet for at lede barnets mentale, følelsesmæssige og sociale udvikling samt at give de studerende et fundament i de tidlige basale akademikere (som matematik og læsning).

På dette stadium er lærerne ansvarlige for at identificere deres elevernes styrker og svagheder. På baggrund af disse indsigter vil lærerne skræddersy indhold, aktiviteter og projekter, der opfylder forskellige studerendes behov og interesser. Andre jobansvar omfatter motivation af elever, etablering af adfærdsmæssige regler og kommunikation med forældre.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Elementær Uddannelse med vægt på engelsk som et andet sprog uddannelsesprogram forbereder lærer kandidater til undervisni ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Elementær Uddannelse med vægt på engelsk som et andet sprog uddannelsesprogram forbereder lærer kandidater til undervisning i et K-8 klasseværelse, specifikt rettet mod at arbejde med studerende, der betragtes som engelsk sproglærere. Kandidater kan søge en grundlæggende undervisningslicens til at undervise disse studerende i en elementær klasseværelse.

I løbet af dette program vil eleverne undersøge ungdomsudvikling, instruktionsplanlægning, uddannelsesmæssige trends, kulturelle forskelle / tværkulturelle studier, studerendes engagement og styring af læringsmiljøer, samtidig med at man opnår et stærkt liberal kunstfundament.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science (BS) i grundskole og specialuddannelse grad tilbydes af Grand Canyon University er designet til fremtidige lærere interesseret i at arbejde med børn m ... [+]

Bachelor of Science (BS) i grundskole og specialuddannelse grad tilbydes af Grand Canyon University er designet til fremtidige lærere interesseret i at arbejde med børn med særlige behov i den elementære klasseværelse.

Det dobbelte uddannelsesprogram omfatter kurser, der forbereder fremtidige elementære lærere (K-8) samt kurser, der kræves af specialundervisningslærere, der arbejder med mild til moderat handicap i K-12-indstillingen. Både pædagogisk viden og specialundervisningsspecifik indhold udarbejder læseplanen for bacheloruddannelsen i grundskolen .

Kandidater fra programmet er parat til at arbejde sammen med studerende med milde til moderat særlige behov ved at gennemføre individualiserede uddannelsesplaner for at imødekomme elevernes forskellige lærings-, adfærdsmæssige og sociale behov. De får også en velafrundet liberal arts elementær uddannelse baggrund.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Informationsteknologi med vægt på cybersikkerhed forbereder dig til at komme ind i det hurtigt voksende efterspørgsel ... [+]

Udbudt af: College of Science, Engineering,

Oversigt

Udvikle din Skillset i Cyber ​​Security Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Informationsteknologi med vægt på cybersikkerhed forbereder dig til at komme ind i det hurtigt voksende efterspørgselsfelt inden for informationsteknologi. Hvis du leder efter en bachelor i cybersikkerhed, men også ønsker at få en dybtgående forståelse af værdien af ​​IT, så kan denne grad være for dig. Lær hvordan det kan forbedre virksomhedens ydeevne, øge organisatorisk effektivitet og reducere omkostningerne til virksomhedssystemer. Bachelorerne i IT med vægt på cybersikkerhedsprogrammet fokuserer på kernekompetencer om it-drevet forretning, software teknologi og værktøjer, virksomhedsinformationssystemer og cybersikkerhed.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Marketing og Advertising program, der tilbydes af Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder de studerende til a ... [+]

Om

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Marketing og Advertising program, der tilbydes af Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder de studerende til at konkurrere om entry level management og reklamepositioner inden for corporate marketing, digital marketing kommunikation og reklame for globale produkter og tjenester markeder. Kandidater fra bachelorer i marketing og reklame program vil være i stand til strategisk at analysere industri forskning og data, som de vedrører forretningsmæssige behov; anvende kritisk tænkning for at skabe etiske og optimale forretningsløsninger og formulere marketingmål, administrere marketingbeslutninger og anvende strategier for kundeforvaltning.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
8 - 15 uger
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Marketing og Advertising program, der tilbydes af Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder de studerende til a ... [+]

OversigtArbejde hen imod en kreativ karriere i marketing

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Marketing og Advertising program, der tilbydes af Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder de studerende til at konkurrere om entry level management og reklamepositioner inden for corporate marketing, digital marketing kommunikation og reklame for globale produkter og tjenester markeder.

Grad ResultaterLær kampagner og markedsføringstaktik

Kandidater fra bachelorer i marketing og reklame program vil være i stand til strategisk at analysere industri forskning og data, som de vedrører forretningsmæssige behov; anvende kritisk tænkning for at skabe etiske og optimale forretningsløsninger og formulere marketingmål, administrere marketingbeslutninger og anvende strategier for kundeforvaltning.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
8 - 15 uger
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Denne Bachelor of Science (BS) i Elementær Uddannelse med vægt på Christian Education-uddannelsen på GCU vil hjælpe dig med at lære, ikke kun hvordan man skal være en ele ... [+]

Undervisningsjob i alle sektorer, herunder kristen uddannelse, stiger. Da forældre føler sig mere beføjet til at træffe valg i deres børns skolegang, finder de skoler, der er i overensstemmelse med deres tros systemer og værdier. Mange kristne skoler søger personer med kristen uddannelse grader for at imødekomme de voksende behov.

Denne Bachelor of Science (BS) i Elementær Uddannelse med vægt på Christian Education-uddannelsen på GCU vil hjælpe dig med at lære, ikke kun hvordan man skal være en elementær lærer, men hvordan man gør det ud fra et trosbaseret perspektiv.

Du vil udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lede børn gennem en akademisk rejse infunderet med et bibelsk perspektiv. Derudover vil du studere børne- og ungdomsudvikling i både teori og praksis gennem erfaringer fra klasser og felter.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

BS i anvendt informationssystem program er designet til personer, der har en forretning tankegang og tilbøjelighed til informationssystem teknologi. ... [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Opret din fremtid i forretning og teknologi Grand Canyon University's Bachelor of Science i Applied Business Information Systems uddannelsesprogram undersøger fundamentet for forretningsinformationssystemer og teknologi, herunder programmering, principper for databasehåndtering, netværk, it-projektledelse og etiske overvejelser i forbindelse med it-styring. BS i anvendt informationssystem program er designet til personer, der har en forretning tankegang og tilbøjelighed til informationssystem teknologi.

Gain database, programmering og systemadministration færdigheder, samt færdigheder relateret til udnyttelse informationssystemer til at hjælpe organisationer med at opnå succes. Denne anvendte informationssystem grad er designet til at bygge på et eksisterende fundament af udvalgte forretningsområder, herunder regnskab, finansiering, markedsføring og ledelse. Færdigheder udviklet i dette program omfatter computer, teknisk, problemløsning, stærk arbejdsmoral og kritisk tænkning færdigheder.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Applied Business Analytics er orienteret mod studerende, der har en business tankegang og tilbøjelighed til data og analytics ... [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Anvend virksomhedens viden og analytiske færdigheder Bachelor of Science i Applied Business Analytics er orienteret mod studerende, der har en business tankegang og tilbøjelighed til data og analytics. Skaffe datakompetencer, der vedrører at arbejde med datasæt for at finde mening sammen med analytiske færdigheder, der består i at definere og implementere modeller for at få indsigt i at forudsige, hvad der kan ske eller anbefale et handlingsforløb.

Gennem dette overførselsvenlige forretningsanalyseprogram, undersøger du fundamentet for databasestrukturer, data mining og analysemodellering. Du overholder også rollen som governance og etik inden for informationsteknologi med særlig vægt på forberedelse til revision, overholdelse af regeringsforskrifter og forståelse af data-privacy spørgsmål. Da analyser og teknologi ofte er sammenflettet, behandles informationsteknologiprojektledelse også i programmet.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

I Bachelor of Science i Computer Programmering, der tilbydes gennem Grand Canyon University's College of Science, Engineering og Technology, øger du din forståelse af Jav ... [+]

Udbudt af: College of Science, Engineering & Technology

Oversigt

Tjen din grad i computerprogrammering I Bachelor of Science i Computer Programmering, der tilbydes gennem Grand Canyon University's College of Science, Engineering og Technology, øger du din forståelse af Java, C # og SQL udover softwareudvikling. I dette program studerer du fremskridt inden for computerprogrammeringssprog, fra "Hello World" til det 21. århundredes digitale software og applikationer. Med samfundets øgede afhængighed af teknologi kommer en stor efterspørgsel efter fagfolk i programmering.

Ved hjælp af en grundlæggende tilgang til din uddannelse, begynder denne computer programmering grad med kurser for at introducere dig til den kristne verdensbillede, effektiv kommunikation og kritisk tænkning. I små dynamiske læringsmiljøer er du orienteret om principperne for forskning og teknisk skrivning, avanceret programmering og informationssikkerhedskoncepter. Der lægges stor vægt på software og database applikationsudvikling gennem hele programmet for at forberede dig til at ændre trends i teknologi.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Med Colangelo College of Business 'Bachelor of Science i Business for Secondary Education, kan du inspirere fremtidige ledere til at opnå succes og iværksætteri. ... [+]

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Undervis forretningsvirksomhed til fremtidige ledere

Med Colangelo College of Business 'Bachelor of Science i Business for Secondary Education, kan du inspirere fremtidige ledere til at opnå succes og iværksætteri. Denne bachelor business uddannelse grad, der tilbydes i forbindelse med College of Education, giver dig den evner og credentialing at undervise erhvervslivet og økonomi kurser i junior high og high school indstillinger. Vores regionalt akkrediterede og Arizona State Board of Education-godkendte pensum stemmer overens med professionel undervisning og tilhørende nationale indholdsstandarder, der forbereder dig til at forfølge den første lærerlicens.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University's Bachelor of Science i Business Information Systems grad, der tilbydes gennem Colangelo College of Business, giver dig de færdigheder, der forber ... [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Tjen din bachelorgrad i Business Information Systems Da teknologien fortsætter med at udvikle sig, er behovet for personer med færdigheder i informationssystemer fortsat stigende. De personer med erhvervserfaring med teknologiske systemer udover lederskabskompetencer og erhvervskundskaber vil have en konkurrencemæssig fordel i dagens arbejdsmarked. Grand Canyon University's Bachelor of Science i Business Information Systems grad, der tilbydes gennem Colangelo College of Business, giver dig de færdigheder, der forbereder dig til en karriere i styring af teknologi og informationssystemer.

I BS i erhvervsinformationssystemer uddannelsen tager du kurser fra Colangelo College of Business og College of Science, Engineering og Technology for at fuldføre din tværfaglige grad. Undersøg business grad emner, herunder ledelse, regnskab, økonomi, statistik og markedsføring, samtidig med at du studerer teknologiproblemer emner, herunder programmering, principper for database management, netværk, it projektledelse og etiske overvejelser i forbindelse med it-styring.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University's Bachelor of Science i Informationsteknologi forbereder dig til at gå ind i en karriere inden for det hurtigt voksende felt inden for information ... [+]

Udbudt af: College of Science, Engineering & Technology

Oversigt

Forhøj din videnbase af it Grand Canyon University's Bachelor of Science i Informationsteknologi forbereder dig til at gå ind i en karriere inden for det hurtigt voksende felt inden for informationsteknologi. Denne BS i informationsteknologi grad program giver en forståelse af værdien af ​​informationsteknologi og hvordan denne faglige specialisering kan forbedre ydeevnen, øge effektiviteten og sænke omkostningerne ved enterprise systemer.

Bacheloruddannelsen i IT-domæner omfatter platformsteknologier, netværk, informationssikring, sikkerhed og styring, programmeringsgrundlag, cloud computing, datacentre og websystemer og teknologier. Du lærer at løse problemet ved hjælp af teknologi og fokusere på anvendte, praktiske aktiviteter, samtidig med at man udnytter nuværende erfaring og certificeringer.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University (GCU) tilbyder Bachelor of Science i matematik for videregående uddannelser at give fremtidige mellem- og gymnasieelever med matematik viden og pr ... [+]

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbudt af: College of Humanities and Social Sciences

Oversigt

Forbered dig på at blive en licenseret matematiklærer i videregående uddannelse

Grand Canyon University (GCU) tilbyder Bachelor of Science i matematik for videregående uddannelser at give fremtidige mellem- og gymnasieelever med matematik viden og praktisk træning nødvendig for at være succesfulde matematik lærere i morgendagens varierede og hurtigt skiftende klasseværelser.

BS i matematik til videregående uddannelsesprogram er tilgængelig som led i et joint venture mellem GCU's College of Humanities og Social Sciences og College of Education. Når du uddanner fra Bachelor of Science i matematikuddannelsen, vil du erhverve de grundlæggende færdigheder og værktøjer, der er nødvendige for at opnå gymnasiet i matematik. Du vil også kvalificere dig til en mellemklasse godkendelse, som giver dig mulighed for at undervise mellemskole og gymnasieelever.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Lær at genkende og hjælpe børn med at overvinde udviklingsforsinkelser med Bachelor of Science i Early Childhood Education og Early Childhood Special Education grad. ... [+]

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbudt af: College of Education

Oversigt

Sæt ekstraordinære børn på vejen til succes

Lær at genkende og hjælpe børn med at overvinde udviklingsforsinkelser med Bachelor of Science i Early Childhood Education og Early Childhood Special Education grad. Kanal din passion for at uddanne små børn, mens du forbereder dig til certificering i den tidlige barndomsuddannelse samt tidlig specialundervisning i børnene i stater, hvor sidstnævnte er gældende.

Da evnen til at genkende udviklingsforsinkelser tidligt i livet er udvidet, har også efterspørgslen efter specialundervisningskompetente lærere. Byg dine evner i klasseledelse og pædagogik, samtidig med at du lærer strategier for familie, samfund og klinisk inddragelse i at imødekomme behovene hos ekstraordinære børn.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på Traumeruddannelsen giver eleverne grundlaget for at komme ind i feltet som adfærdsmedicinske teknikere eller s ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på Traumeruddannelsen giver eleverne grundlaget for at komme ind i feltet som adfærdsmedicinske teknikere eller specialister. Du vil erhverve færdigheder og træning til at arbejde inden for forskellige indstillinger, såsom en ambulant, ambulant eller boligklinik, som en del af et klinisk team.

Dette adfærdsmæssige sundhedsvidenskabsprogram inden for Humaniora og Samfundsvidenskabelige Studier tilbyder en omfattende undersøgelse af den biopsykosociale virkning af trauma og traumeoplyst pleje. Dette program er også designet til at afspejle GCUs kristne verdensbillede med fokus på at inddrive kristne værdier, som medfølelse og empati inden for kursusarbejde og læringsmiljøet. Du vil gennemføre dette adfærdsmæssige sundhedsuddannelsesprogram med et professionelt capstone-projekt designet til at afspejle syntese og integration af kursusindhold. Målet er at udarbejde et skriftligt forslag til en samfundsbaseret adfærdsmæssig sundhedsorganisation med fokus på dit specifikke område af interesse.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science uddannelsen forbereder eleverne til at arbejde som adfærdsmedicinske teknikere eller specialister i forskellige indstillin ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science uddannelsen forbereder eleverne til at arbejde som adfærdsmedicinske teknikere eller specialister i forskellige indstillinger som medlemmer af et klinisk team. Dette adfærdsmæssige sundhedsprogram inden for humaniora og samfundsvidenskab giver et mere generelt og bredere perspektiv på specifikke områder inden for adfærdsmæssige sundhedssektorer. Du vil få en omfattende undersøgelse af menneskelig adfærd inden for et kristent værdirorienteret miljø designet til at understrege medfølelse og etik. Denne adfærdsmæssige sundhedsvidenskabelige grad fører ikke til licens.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på barndom og ungdomsforstyrrelser grad programmet forbereder eleverne med færdigheder og uddannelse til at arbej ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på barndom og ungdomsforstyrrelser grad programmet forbereder eleverne med færdigheder og uddannelse til at arbejde i forskellige indstillinger som adfærdsmedicinske teknikere eller specialister.

Du vil få en omfattende vidensbase om barndoms- og ungdomsudvikling og -adfærd, og især en grundig forståelse af barndom og ungdomsforstyrrelser. Inden for College of Humanities and Social Sciences vil du undersøge de biologiske, følelsesmæssige og miljømæssige aspekter, der påvirker børne- og ungdomsudvikling samt teorier relateret til barndoms- og adolescent fysisk og adfærdsmæssig sundhed. Det adfærdsmæssige sundhedsvidenskabelige program omhandler vurdering, diagnose, intervention og bedste praksis for adfærdsmæssig sundhedsbehandling af både børn og unge. Denne adfærdsmæssige sundhedsgrad fører ikke til licens.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på Family Dynamics grad program udvikler kandidater, der er parat til at arbejde som adfærdsmedicinske teknikere ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vægt på Family Dynamics grad program udvikler kandidater, der er parat til at arbejde som adfærdsmedicinske teknikere eller specialister.

Disse fagfolk kan arbejde i forskellige indstillinger, såsom bolig-, ambulante eller ambulante klinikker, som medlemmer af et klinisk team. Dette adfærdsmæssige sundhedsvidenskabsprogram inden for Humaniora og Samfundsvidenskab er designet til at give en omfattende undersøgelse af adfærdsmæssig sundhed med et stærkt fundament i familiedynamikken. Sammen med vigtige adfærdsmæssige sundhedsfærdigheder vil du få en dybtgående forståelse af familiens oprindelse og opfattelser for at kunne spille en rolle i at hjælpe med at forbedre kundernes relationer. En række faglige foreninger og retningslinjer styrer de programmatiske kompetencer, herunder den amerikanske psykiatriske sammenslutning (APA), American Counseling Association (ACA) Code of Ethics og American Association for Marriage and Family Therapy (AAMFT) Code of Ethics for blot at nævne nogle få. Denne adfærdsmæssige sundhedsgrad fører ikke til licens.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Business Analytics program, der tilbydes af Colangelo College of Business, undersøger fundamentale aspekter i erhvervsliv ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Business Analytics program, der tilbydes af Colangelo College of Business, undersøger fundamentale aspekter i erhvervslivet, herunder markedsføring, regnskab, økonomi, økonomi og ledelse.

Du vil engagere dig i de kritiske kompetencer i universitetets mission, herunder effektiv kommunikation, kritisk tænkning, kristen verdenssyn, lederskab og global bevidsthed, perspektiver og etik. Derudover lærer de bachelorer i business analytics program kernekompetence og domæner for business analytics.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Cybersecurity grad program blev udviklet med industri vejledning til at producere højtuddannede, veludstyrede cybersecuri ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Cybersecurity grad program blev udviklet med industri vejledning til at producere højtuddannede, veludstyrede cybersecurity fagfolk.

Da et stigende antal cyberangreb og informationssikkerhedstrusler rammer vores nation, er ekspert cybersikkerhedspersonale i stor efterspørgsel fra offentlige myndigheder, forsvarsfirmaer, finansielle tjenester og virksomheder inden for en lang række industrier, der håndterer private data. Studerende vil få viden om at forsvare digitale rum, computermiljøer, netværk og følsomme oplysninger fra ondsindede softwareudviklere og hackere. Dette program lærer og vurderer kompetence i alle aspekter af defensiv og offensiv cybersikkerhed, cyberlov og cyberetik. Studieretninger omfatter: informationssikkerhedsgrundlag, digitale retsmedicinske undersøgelser, malware reverse engineering, trådløs sikkerhed, sikkerhedsarkitektur design, sikkerhedsrammer og sikker systemadministration. Programmet lægger vægt på kritisk tænkning, real-world applikation og praktisk projektledelse oplevelse. Studerende videreudvikler værdifulde arbejdspladsfærdigheder, såsom effektiv kommunikation, teamwork, initiativ, stærk arbejdsmoral, analytiske færdigheder, tilpasningsevne og selvtillid.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Udvikle færdigheder til forretningsøkonomisk management på Grand Canyon University . I vores Bachelor of Science i Business Administration grad, lære principperne om ivær ... [+]

Udvikle færdigheder til forretningsøkonomisk management på Grand Canyon University . I vores Bachelor of Science i Business Administration grad, lære principperne om iværksætteri og etiske praksis, der driver succes i dagens konkurrencedygtige marked. Udbydes af Colangelo College of Business, er denne bachelor i business administration grad program designet til at berige din tilbøjelighed til drift ledelse, kvantitativ analyse og strategisk vækst ved hjælp af evidensbaseret forskning og innovative koncepter.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Homeland Security og Emergency Management uddannelsen fremhæver anvendelsen og forståelsen af ​​forberedelse, ledelse og kommunikation i krise samme ... [+]

Bachelor of Science i Homeland Security og Emergency Management uddannelsen fremhæver anvendelsen og forståelsen af ​​forberedelse, ledelse og kommunikation i krise sammenhænge. Kurserne er opbygget til at dyrke kritiske tænkere og etiske beslutningstagere, der er forberedt på katastrofer og nødsituationer.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

De bachelorer i gæstfrihed ledelse, der tilbydes gennem GCU's Colangelo College of Business, har en kerne af store kurser. I Bachelor of Science i Hospitality Management ... [+]

De bachelorer i gæstfrihed ledelse, der tilbydes gennem GCU's Colangelo College of Business, har en kerne af store kurser.

I Bachelor of Science i Hospitality Management program giver GCU dig adgang til hotellets hotel og golfbane, så du kan få de færdigheder, der er nødvendige for industriens succes. Dette giver mulighed for praktiske læringserfaringer, herunder muligheden for at se førstehånds, hvordan et hotel styres. Du skal akkumulere et bestemt antal timer betalt eller ubetalt erfaring i hospitalsbranchen i løbet af din tid i programmet for at opfylde eksamenskrav.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Offentlig Sikkerhed og Emergency Management program er et kandidatgrad færdiggørelse program, der giver en teoretisk og a ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i Offentlig Sikkerhed og Emergency Management program er et kandidatgrad færdiggørelse program, der giver en teoretisk og anvendt tilgang til den faglige uddannelse af studerende, samtidig med at sikre relevans for hjemland sikkerhed og offentlig sikkerhed industrier.

Programmet lægger vægt på de grundlæggende forhold i nødhåndtering, samtidig med at der ydes et tværfagligt studieforløb i færdigheder og praksis i nødplanlægning og ledelse. Kandidater i graden omfatter dem, der arbejder i eller ønsker at arbejde på et af flere områder, herunder nødhåndtering, brandbeskyttelse, akutmedicinsk reaktion, retshåndhævelse, miljøhygiejne og sikkerhed og andre relaterede felter. Programmet fremhæver anvendelsen af ​​forskningsmetodik; udnyttelsen af ​​kommunikationsfærdigheder på det personlige, faglige og offentlige niveau og udvikling af faglige færdigheder og viden inden for offentlig sikkerhed og nødhåndtering.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Den psykologi store tilbyder et bredt udvalg af kurser, der øger vores forståelse af menneskelige handlinger i fortiden og i nutiden. Med denne forståelse kommer ansvaret ... [+]

Den psykologi store tilbyder et bredt udvalg af kurser, der øger vores forståelse af menneskelige handlinger i fortiden og i nutiden. Med denne forståelse kommer ansvaret for at forbedre vores relationer med andre og for at hjælpe andre med at opnå lignende forståelse og indsigt i deres egen adfærd.

Programmet hjælper med at forberede den studerende på post-level holdninger i agenturer og organisationer, der søger at hjælpe dem i nød. Det skal forstås, at kravene til beskæftigelse i mange stillinger i de hjælperende erhverv omfatter avanceret uddannelse ud over bacheloruddannelsen.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i psykologi med vægt på præstations- og sportspsykologi er designet til studerende med stor interesse for sport, scenekunst, sundhed og fitness eller ... [+]

Bachelor of Science i psykologi med vægt på præstations- og sportspsykologi er designet til studerende med stor interesse for sport, scenekunst, sundhed og fitness eller psykisk sundhed.

Kanal din passion for menneskelig adfærd, mens du lærer at lede ydeevne på højeste niveau med denne sportspsykologi grad. Psykologisk velvære er et centralt element i konkurrencedygtig storhed. Undersøg fundamentet for adfærdsmæssigt helbred og lær hvordan man får det bedste ud i forskellige befolkninger.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Med Grand Canyon University 's (GCU) Bachelor of Science i regnskabsuddannelse, forbereder du dig på en fremtidig karriere, der arbejder som revisor. Udbydes gennem GCU's ... [+]

Med Grand Canyon University 's (GCU) Bachelor of Science i regnskabsuddannelse, forbereder du dig på en fremtidig karriere, der arbejder som revisor. Udbydes gennem GCU's Colangelo College of Business, lærer du de grundlæggende grundlag for regnskabsprincipper og -procedurer, og kvalificerer dig til at sidde for Certified Management Accountant (CMA) eksamen. Du kan også kvalificere dig til at deltage i UNA Certified Public Accountant (CPA) -undersøgelsen i de fleste stater, mens du fortsætter arbejdet med de 150 kredit timer, der kræves for licensure.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Counseling med vægt på afhængighed, kemisk afhængighed og stofmisbrug er designet til at uddanne praktikere inden for afhængighedsrådgivning, kemisk ... [+]

Bachelor of Science i Counseling med vægt på afhængighed, kemisk afhængighed og stofmisbrug er designet til at uddanne praktikere inden for afhængighedsrådgivning, kemisk afhængighed og behandling af stofmisbrug.

Kurserne fokuserer på arten af ​​psykopatologiske forhold og deres indflydelse på menneskets fysiske, følelsesmæssige, sociale, intellektuelle og åndelige natur. Kernekurser omfatter undersøgelse af den psykopatologiske adfærds påvirkning på individet, familien og samfundet; screening og vurderingsmetoder i begyndelsen af ​​behandlingen; og sagsbehandling under behandlingsfaserne. Counseling færdigheder kurser og et feltarbejde / praktikum kursus fuldføre den fokuserede kursusliste. Afslutning af dette program kan kvalificere kandidater til at opfylde standarderne for statslig, national og international certificering for professionelle forebyggende specialister og behandlingsrådgivere / udbydere. Deltagerne skal kontakte det relevante certificeringsorgan for at sikre, at kurser opfylder certificeringskrav.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Bachelorerne i sports management program er fuldt akkrediteret og leverer en tilbundsgående udforskning af erhvervslivet i sportsbranchen på tværs af en række emneområder ... [+]

Bachelorerne i sports management program er fuldt akkrediteret og leverer en tilbundsgående udforskning af erhvervslivet i sportsbranchen på tværs af en række emneområder. Coursework i dette sports management program undersøger nøgle forretningskompetencer med specifik ansøgning til sportsindustriens aktuelle problemer og tendenser.

Få en introduktion til arrangement planlægning for atletisk, rekreative, underholdning og særlige arrangementer med vægt på budgettering, site selection, sponsorering og facility management.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i uddannelsesstudier udvikler lærere til muligheder uden for det traditionelle klasseværelse. En uddannelsesuddannelse grad ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i uddannelsesstudier udvikler lærere til muligheder uden for det traditionelle klasseværelse. En uddannelsesuddannelse grad giver grundlæggende færdigheder, der fokuserer på at udvikle og anvende grundlæggende pædagogiske praksis til en række forskellige indstillinger.

Bacheloruddannelsen i uddannelsesstudier omfatter også studier af pædagogisk psykologi, læsefærdigheder, mangfoldighed, undervisningsteknologi, kommunikation og klasseledelse. Undervisning færdigheder er en hjørnesten til en række karrieremuligheder. Traditionelt har studerende, der er uddannet på uddannelsesniveau, været interesserede i uddannelsesrelaterede job, der ikke kræver traditionelle lærercertificeringer, herunder parker og rekreation, non-profit, arbejdspladsuddannelse og fællesskabsprogrammer. Efter at have forstået fundamentet for undervisning og læring udvikler eleverne evner til effektivt at undervise og træne i forskellige læringsmiljøer.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Forbered dig på en karriere inden for undervisning af spædbørn gennem primærstuderende med Bachelor of Science i Early Childhood Education. Forskning børneudvikling og ti ... [+]

Forbered dig på en karriere inden for undervisning af spædbørn gennem primærstuderende med Bachelor of Science i Early Childhood Education. Forskning børneudvikling og tidlige indgreb for børn fra fødsel til præ-K, og master det indholdskendskab, der er nødvendigt for dine kvaliteter K-3 initial licensure.

Udbydes af College of Education, giver disse bachelorer i tidlig barndomsuddannelse grundlaget for undervisning og kurser for at forberede dig til at blive en højt kvalificeret lærer. I små, dynamiske akademiske indstillinger skal du fordybe dig i fakultetledede diskussioner med andre, der er lidenskabelige om området for tidlig barndomsuddannelse.

Studiebegreber, der introducerer dig til undervisning og læring i det 21. århundrede klasseværelse og strategier til at opbygge læsefærdigheder og sprogfærdigheder hos børn, født til otte år gammel. Praktikoplevelser gennem online bachelorerne i tidlig barndomsuddannelse giver dig mulighed for at anvende instruktionsmetoder og arbejde med studerende i forskellige aldersgrupper, intellekt og kulturer. Alle kurser i dette program er i overensstemmelse med de nationale undervisningsstandarder. Programmer, der fører til lærer certificering kan kræve praktikum timer, statslige eksamener, studerende undervisning og en institutionel henstilling fra Grand Canyon University .... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i erhvervslivet, corporate finance, bank, forsikring eller investeringsselskaber, tilbyder Grand Canyon University (GCU) ... [+]

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i erhvervslivet, corporate finance, bank, forsikring eller investeringsselskaber, tilbyder Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business Bachelor of Science i økonomi og økonomi grad.

Denne økonomi og økonomi uddannelsen tager de emneområder, der vil være vigtige for en karriere på dette område og udforsker hver dybtgående. I denne Bachelor of Science i økonomi og finans program, du studerer international handel og finansiering, og undersøge sammenhænge mellem det internationale monetære miljø og økonomisk planlægning for virksomheder med oversøiske operationer.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Master of Science i Business Analytics program forbereder eleverne til en karriere inden for business analytics med fokus på at bruge store data for at hjælpe organisatio ... [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Bliv ekspert i forretningsanalyse og data Master of Science i Business Analytics program forbereder eleverne til en karriere inden for business analytics med fokus på at bruge store data for at hjælpe organisationer med at træffe taktiske og strategiske beslutninger. Denne MS i business analytics grad program er udviklet til studerende, der allerede har en forretnings baggrund og praktisk industri erfaring. Masters i business analytics program fungerer som en avanceret akademisk vej for dig at forfølge en karriere i det hurtige, voksende dataanalyses forretningsmiljø.

Du vil deltage i og erhverve færdigheder i følgende kernekompetencer:... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk

Bachelor

Grand Canyon University

Efter at have tjent Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science i Business Administration med vægt på Business Intelligence grad, vil du være forberedt på mange k ... [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Tjen din bachelorgrad i Business Administration med vægt på Business Intelligence Efter at have tjent Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science i Business Administration med vægt på Business Intelligence grad, vil du være forberedt på mange karrieremuligheder. I BS i Business Intelligence Program, der tilbydes af Colangelo College of Business, undersøger du de vigtigste funktionelle områder inden for ledelse, regnskab, finansiering og markedsføring. Du studerer også, hvordan du kan udnytte webanalyser til at fastslå effektivitet på webstedet med et specifikt fokus på, hvordan man sporer, registrerer, analyserer og dechifrerer webtrafik.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phoenix
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Albuquerque
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sun City
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Scottsdale
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
på universitet

Læs mere på dansk

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media